23948sdkhjf

Ny direktør er på plads hos Billund Vand & Energi

Billund Vand & Energi A/S har nu udpeget en ny direktør.

Det bliver 44-årige Thomas Kruse Madsen, tager over efter Ole P. Johnsen, der efter 10 år har skiftet direktørstolen med en stilling som afdelingschef for Krügers Spildevandsafdeling Vest med base i Aarhus.

- Jeg glæder mig til at kunne videreføre den gode udvikling sammen med mine nye kolleger hos Billund Vand & Energi, der nyder stor respekt i branchen som et innovativt og veldrevet selskab, siger Thomas Kruse Madsen og tilføjer:

- Der er et solidt fundament at bygge videre på og med den fremtid, der tegner sig med den grønne omstilling og endnu mere cirkulær økonomi, bliver det ikke mindre spændende fremover. Her skal vi igen vise, at vi lever op til vores motto og tør gå foran.

Thomas Kruse Madsen kommer fra en stilling som forsyningschef hos Ikast-Brande Spildevand A/S. Inden da har han bl.a. arbejdet som afdelingschef hos EnergiMidt A/S, area manager for service og vedligehold hos Siemens Wind Power i England, Irland og Østrig samt servicekoordinator og produktspecialist hos Danfoss.

Den nye direktør har en baggrund som maskinmester, suppleret med en nylig Master-uddannelse i offentlig ledelse fra Aalborg Universitet,

Stærkt ansøgerfelt

Bestyrelsen for Billund Vand & Energi har fundet sine nye direktør i et meget stærkt ansøgerfelt.

- Vi har fået bekræftet, at vi driver et attraktivt selskab, og vi har jo papir på gennem snart mange år, at det er en af Danmarks bedste arbejdspladser. Thomas er den helt rigtige profil til at føre kundernes eget selskab videre ind i fremtiden. Vi skal udnytte, at Billund Vand & Energi er både sundt og solidt, men samtidig også rigtig god til at udvikle sig og gribe nye muligheder, siger bestyrelsesformand Kristian Tvergaard.

Thomas Kruse Madsen tiltræder den 1. oktober 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095