23948sdkhjf

Vestas vil lave digital markedsplads for reservedele

Den danske vindmølleproducent lancerer nu den digitale platform Covento, som skal være et mødested for købere og sælgere af reservedele til forskellige former for vedvarende energiteknologier.

Målet for Vestas er at simplificere et ellers fragmenteret eftermarked. Det oplyser vindmølleproducenten i en pressemeddelelse.

Ifølge Vestas er fordelen ved Covento, at man som sælger af reservedele eller servicer til den vedvarende industri kun behøver én platform for at kunne sælge sine produkter til hele industrien. Og der bliver tale om dele fra både Vestas og tredjepartsleverandører.

- Hvis vedvarende energi skal udfylde en central rolle i det globale energisystem, er det afgørende for købere og sælgere på tværs af det vedvarende energilandskab at tilpasse sig et mere transparant og digitalt eftermarkedsmiljø. Covento bliver et vigtigt skridt fremad i skabelsen af dette miljø og ultimativt i modningen af det kommercielle landskab omkring vedvarende energi, siger Christian Venderby, executive vice president of service hos Vestas.

Covento skal efter planen lanceres i udvalgte lande i Europa allerede i år og i USA og Canada i 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141