23948sdkhjf

Hun er ny økonomidirektør i Pihl-koncernen

Pihl-koncernen har ansat Charlotte Dreyer som økonomidirektør (CFO).

.Entrepriseselskabet Pihl-koncernen fortsætter med at bygge videre på den nye koncernstruktur og samler flere kompetencer i Pihl Holdings for at give driftsselskaberne størst mulig frihed til at fokusere på succesfuld projektgennemførelse, udvikling af medarbejdere, salg og tilbud.

Koncernen styrker nu det finansielle område med ansættelsen af Charlotte Dreyer, ny økonomidirektør (CFO ) i Pihl Holdings. Hun  får ansvaret for selskabets økonomifunktion, administration og IT. Herudover vil Charlotte Dreyer, sammen med den øvrige koncernledelse, deltage aktivt i forretnings- og strategiudvikling i koncernen.

Charlotte Dreyer, der kommer fra en stilling som CFO i advokatselskabet Gorrissen Federspiel og har mange års finansiel erfaring fra ingeniørvirksomheden NNE.

 - Vi har haft kig på flere stærke kandidater, og valget faldt på Charlotte Dreyer, fordi hun har det rette mix af faglige og menneskelige kompetencer. Charlotte Dreyer er vores næste vigtige spiller på holdet og vil medvirke til at løfte koncernen, som helhed, samt udvikle os markant inden for økonomi/administration, strategi og digitalisering, siger bestyrelsesformand Jesper Koefoed i en pressemddelelse.

 Central medspiller

Charlotte Dreyer træder samtidig ind i direktionen for Pihl Holdings A/S samt direktionen i Pihl & Søn A/S. Endvidere vil Charlotte indgå i koncernledelsen samt indgå i bestyrelserne for henholdsvis LM Byg A/S og BNS A/S.

 - Pihl koncernen er vokset markant de seneste år, og vi har allerede fået etableret en stærk koncernstruktur med stærkere supportfunktioner, der frigiver ressourcer til driften. Jeg glæder mig til at få en central medspiller, som skal være med til at løfte os til næste niveau og søge stordriftsfordele, synergier og ikke mindst lave forretningsudvikling og strategi i samarbejde med den øvrige koncernledelse, siger administrerende direktør i Pihl Holdings A/S Hans Anker Nielsen.

 Målet er at løfte den fælles vision

Charlotte Dreyer kommer ind i en virksomhed i rivende vækst og som netop har gennemgået en større omstrukturering for at imødekomme både markedets udvikling og koncernens ambitioner. Det er en rejse, som den nye økonomidirektør ser frem til at være en del af.

- Det er afgørende for mig at være en del af en virksomhed, som vil være på forkant med udviklingen – uanset om den beskæftiger sig med pharma, teknologi eller byggeri. En sammenhængende vision for virksomheden er afgørende for succes, og jeg ser frem til at bidrage til at løfte koncernens klare visioner om at være én af Danmarks førende entreprenørkoncerner,  siger Charlotte Dreyer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079