23948sdkhjf

Q-Star Energy tilbage i stifternes hænder

Esbjerg-virksomheden Q-Star Energy A/S er blevet købt ud af kapitalfonden Via Venture Partners, der overtog ejerskabet i 2014. Ejerskiftet er trådt i kraft 2. august.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Køberne er Niels Orla Rasmussen og Henrik Hansen, der stiftede Q-Star Energy for 30 år siden, og dermed er virksomheden tilbage i de oprindelige ejer-hænder. Henrik Hansen og Niels Orla Ramussen udgør herfra direktionen i selskabet. 

Samtidig med ejerskiftet tiltræder Esbjerg-parret Mette og Søren Frandsen ind som nye medejere.

De nye ejere har indskudt 2 millioner kroner i selskabet, så egenkapitalen er positiv med 1,25 millioner kroner. 

Tilbage til det tidligere navn

Selskabet vil i fremtiden benytte det tidligere navn og brand, Q-Star Energy A/S. Under kapitalfondens ejerskab hed virksomheden All Energy Oil & Gas.

Ejerskiftet åbner for en bredere funderet strategi, hvor olie- og gasindustrien i Danmark og Norge fortsat vil være kerneforretningen, men andre brancher med behov for specialiseret arbejdskraft vil blive afsøgt med henblik på at skabe ny vækst, fremgår det af pressemeddelesen. 

- Vi havde et hårdt år i 2020 på grund af først og fremmest de begrænsninger i mobiliteten på det norske marked, som coronaen medførte. Nu er vi sat fri, og vores klare forventning er, at vi kommer tilbage på sporet allerede i dette regnskabsår med en vækst på mindst 50 procent, siger Henrik Hansen.

Han fortsætter:

- Fremgangen vil være baseret på både vores kerneområde, olie og gas, den øvrige energibranche og nye områder, hvor vi kan bringe vores erfaring i spil. Vi bevarer ved ejerskiftet en meget dygtig og agil stab af rekrutteringsfolk, siger han.

Kilde: https://jv.dk/artikel/q-star-energy-a-s-...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093