23948sdkhjf

Bagelboss undrer sig: Ingen har søgt topjob i hans nye kæde

Med åbningen af sin første bagelbutik bare nogle få uger ude i fremtiden har Anders Svingfors Olesen lidt travlt.

Han skal lære alt om, hvordan man laver bagels, og han skal have ansat en medarbejder, der kan hjælpe ham med at få sat skub i Bagelstein-kæden i Danmark.

Ansættelsen har vist sig at være overraskende svær, fortæller Anders Svingfors Olesen, som for nylig indgik en kontrakt med den franske bagelkæde om, at han bliver master franchisetager i Danmark og Sverige.

- Jeg har brug for en butikschef, som kan være min højrehånd. Jobbet har jeg haft slået op flere steder, blandt andet på Jobindex og på LinkedIn - men jeg har ikke fået en eneste ansøgning. 

- Det er lidt utroligt, men det hænger vel sammen med, at de unge mennesker kan få mindst 187 kroner på at være poder i et coronatestcenter, funderer Anders Svingfors Olesen.

Oplæring i Paris

Når det lykkes at finde den rette person, kan vedkommende regne med som noget af det første at komme med på en tur til Paris. Dér skal Anders Svingfors Olesen inden længe på oplæring i et par uger i en af kædens franske butikker.

- Jeg har hele min karriere arbejdet inden for fødevarer og detail og har haft ansvar for masser af medarbejdere og mange milllioner kroner, men nu skal jeg selv helt ned i dejen og stå og lave mine egne bagels.

- Det er et råd, alle har givet mig: Jeg kan ikke drive en bagelkæde uden selv at være en del af produktionen. Så der bliver ingen sommerferie til mig, konstaterer han.

Den første Bagelstein-butik i Danmark åbner efter planen på Vesterbro i København senest 1. september. 

Ud over butikschefen regner Anders Svingfors Olesen med at skulle bruge 8-10 timelønnede medarbejdere i hver af de indtil videre tre planlagte butikker i københavnsområdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109