23948sdkhjf

Hun bliver ny byggechef i Domea

På den anden side af sommerferien går Annemette Lehmann Bøgh for første gang ind ad døren som ny byggechef i Domea.dk's landscenter i Vejle. Her skal hun varetage den daglige ledelse af byggeafdelingens medarbejdere i Vejle og får desuden ansvar for projektledelse og -udvikling af en række byggeprojekter på Fyn og i Jylland.

Det oplyser Domea i en pressemeddelelse.

Annemette Lehmann Bøgh tiltræder stillingen den 10. august 2021. Hun kommer med erfaring fra den almene branche, hvor hun blandt andet har været forretningsfører i Boligkontoret Danmark og KAB. Hun har en kandidat i forvaltning og administration fra Aalborg Universitet og har desuden studeret offentlig ledelse på CBS.  

I Domea.dk bliver Annemette Lehmann Bøgh del af en byggeafdeling med 40 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle og Høje-Taastrup. Afdelingens byggeprojekter omfatter blandt andet renovering og nybyggeri.

Skaber trygge hjem

– Byggeafdelingens rolle er at være sparringspartner for den lokale boligorganisation og være den professionelle, koordinerende projektleder, der i samarbejde med rådgivere og entreprenører finder gode løsninger og får byggeprojekterne ført ud i livet. Den opgave skal Annemette - med al sin erfaring og sit store engagement - være med til at drive fra vores landscenter i Vejle, og jeg glæder mig meget til at få hende med ombord, siger Charlotte Nørbak, som er direktør for Byggeri og byudvikling, i pressemeddelelsen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at prøve kræfter med opgaven.

– Processen fra den gode idé opstår til det færdige byggeri står klar til beboerne, rummer så mange delopgaver og interessenter, der skal koordineres og tages hensyn til, at det i sig selv er en spændende udfordring. Dertil kommer, at vi jo bygger gode og trygge hjem til en hel masse mennesker - og hvad kan næsten være vigtigere, siger Annemette Lehmann Bøgh.

Byggeafdelingens strategiske udvikling 

En af de opgaver, som også fylder i jobbeskrivelsen for den nye byggechef, bliver at medvirke til at drive den strategiske udvikling af byggeafdelingen. 

– Lige nu har vi mere end 200 igangværende byggeprojekter. Det betyder, at man som kunde bliver del af et stort, stærkt og professionelt fællesskab med alle de fordele, der følger med. Men vores størrelse betyder også, at vi skal være særligt opmærksomme på, at vores kunder er forskellige og træffer individuelle valg som selvstændige boligorganisationer, siger Charlotte Nørbak og fortsætter:

– Derfor er dialogen og den løbende involvering af vores kunder helt afgørende. Vi skal være i stand til at finde en hårfin balance mellem stordrift og fleksibilitet - og samtidig skal vi skabe nogle attraktive og fremtidssikrede almene boliger for vores kunder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.062