23948sdkhjf

Rekord i jubilæumsår for Fredericia-entreprenør med 150 ansatte

Entreprenørkoncernen CJ A/S kommer ud af regnskabsåret 2020/21 med rekordtal på både top- og bundlinje. 

Omsætningen blev 389 mio. kr. blandt andet påvirket positivt af involveringen i nogle markante projekter i både Kolding, Fredericia og Odense, oplyser det Fredericia-baserede selskab i en pressemeddelelse. 

Bruttoresultatet er samtidig forbedret med 43 pct. til 102,5 mio. kr. Bundlinjen ender på 19,9 mio. kr. mod 13 mio. kr. året før. 

– Det er en særlig glæde at kunne notere os et så stærkt regnskab i vores jubilæumsår, 2021, hvor det er ti år siden, at CJ A/S dagens lys. Men det er især tilfredsstillende, at vores strategi om stærke partnerskaber og samarbejder giver resultater, for det reducerer sårbarheden betydeligt den dag, hvor hjulene måske ikke drejer helt så hurtigt i byggebranchen længere, siger Hans Jørgen Ebbesen, som er adm. direktør og en af selskabets aktionærer.

Fra bestyrelsesformand Lars Martens Clausen er der også roser til toppen i entreprenørkoncernen: 

– Ledelsen har dygtigt eksekveret den definerede strategi, konstaterer Lars Martens Clausen. 

– Fundamentet er styrket, og det er meget tilfredsstillende, selvom der selvfølgelig har været medvind for byggebranchen i den seneste periode i almindelighed. Men med nye vigtige faste kontrakter og styrkede partnerskaber med strategiske kunder, står CJ A/S stærkt til fremtidens udfordringer med tre stærke forretningsben, tilføjer han. 

Ligeledes er et generationsskifte er påbegyndt med Jonathan Smetana på vej som arvtager til Hans Jørgen Ebbesen på posten som adm. direktør. Samtidig er det i dag seks ledende medarbejdere, som ejer selskabet, mens eksterne, ikke aktive investorer er købt ud.

Selskabet har passeret 150 medarbejdere og har etableret sig med et brohovede på Fyn i Langeskov samt netop opkøbt en mindre entreprenørforretning nær Horsens, Gunni V. Sørensen.

God ordrebog og grønne ambitioner 

– Vi har en god ordre- og aftalebeholdning i alle tre afdelinger, Bolig & Erhverv, Entreprise og Service & Tankanlæg. Det giver en stærk tro på tingene og tryghed for medarbejderne, siger Hans Jørgen Ebbesen og peger samtidig på, at der er investeret betydeligt i strategiske områder som digitalisering og grønt byggeri. 

– Den agenda vil vi fortsat forfølge og intensivere i den kommende periode, erklærer direktøren. 

For det igangværende regnskabsår forventes CJ's ledelse officielt et øget aktivitetsniveau samt et driftsresultat på niveau med rekordåret 2020/21.

CJ BoligAnlægErhverv A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 102,5 72,0
Resultat før af- og nedskrivninger 29,5 18,4
Resultat før skat 25,5 16,6
Årets resultat 19,9 13,0
Balancesum 100,7 90,9
Egenkapital 42,6 30,7
Antal ansatte 124 93
Regnskabsåret blev afsluttet 30.04.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094