23948sdkhjf

Hustømrerne udvider med ny afdeling i Trekantområdet

Opdateret med information om antal ansatte tilknyttet afdelingen i Kolding.

Hustømrerne sætter et nyt flag i kortet og åbner en ny afdeling i Kolding, som skal styrke tømrerfirmaets forankring i Trekantområdet. Den nye afdeling vil have otte funktionærer og cirka 40 tømrersvende tilknyttet, oplyser Hustømrerne til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Udvidelsen skal styrke den lokale forankring i området og i forhold til de mange opgaver, som Kolding og omegn kan byde på. 

– Vi får også en helt anden fleksibilitet, og får rig mulighed for at udvikle vores markedsposition i området, fortæller Brian Dall, der er afdelingschef i Hustømrernes afdeling i Aabenraa og som vil få ansvaret for den nyoprettede afdeling i Kolding, i en pressemeddelelse.

Kort om Hustømrerne

Tømrerfirmaet Hustømrerne A/S har cirka 250 medarbejdere og kunne i 2019 fejre sit 100-års jubilæum. 

Firmaet er landsdækkende med baser i Aarhus, Aalborg og Aabenraa, som alle har eget værksted og snedkeri og udfører total-, hoved- og fagentrepriser med tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion. Nu er Kolding også kommet på listen over afdelinger.

Hustømrerne kom ud af 2020 med et underskud på 8,6 mio. kr. før skat mod et overskud på 0,4 mio. kr. før skat i 2019. Omsætningen udgjorde 287 mio. kr., hvilket er 14 pct. lavere end året før. Tallene var negativt påvirket af et lavt aktivitetsniveau samt flere tabsgivende sager fra tidligere år, har adm. direktør Morten Sort Mouritsen tidligere forklaret

Tømrerfirmaet gik ind i 2021 med en samlet ordrebeholdning på knap 340 mio. kr. 

I forvejen har selskabet jyske afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa, som alle har eget værksted og snedkeri og udfører total-, hoved- og fagentrepriser med tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion.

Ser også over Lillebælt

- Det går stærkt for tiden og det mærker vi da også. Derfor er det vigtigt at have et godt hold af medarbejdere under sig, så man kan følge med ordrerne, men også at alting bliver udført med øje for det gode håndværk. Heldigvis har vi fået samlet et super godt team i Kolding og jeg tror at vi får endnu lettere ved at tiltrække nye og dygtige medarbejdere fra lokalområdet, forklarer Brian. 

Med åbningen af kontoret i Kolding kommer firmaet også meget tæt på det fynske marked og her er der også mange muligheder for Hustømrerne: 

– Det er ikke til at vide hvad fremtiden bringer. Men hvis muligheden byder sig, så kan vi fra Kolding sagtens rykke ud til opgaver på Fyn. Det er jo også et spændende marked, med mange interessante projekter, vurderer Brian Dall. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078