23948sdkhjf

Nordmænd køber sjællandsk storcenter til over 300 millioner

Det norske investeringsselskab Ness, Risan & Partners AS, NRP, har netop købt Næstved Retail Park, som er ved at blive opført i udkanten af den sydsjællandske by.

Indkøbscentret i tre niveauer bliver en af de største boksbutikejendomme herhjemme med et butiksareal på 18.500 kvadratmeter og 15 lejemål med 375 parkeringspladser tilknyttet. Hele herligheden er værdiansat til over 300 mio. kr., men den endelige handelspris er ukendt.

Om hvorfor valget er faldet på det nye, danske storcenter, fortæller Markus Faye Leandersson, projektmægler hos NRP:

- Dette er en moderne ejendom med god strategisk beliggenhed, udlejet på lange kontrakter til stærke lejere. Endvidere tror NRP på denne del af retail-/big-box-segmentet, og at shoppingkonceptet kombineres med tilrettelagte kundeoplevelser.

- NRP ønsker også at udvide eksponeringen i Danmark, og Næstved Retail Park er en rigtig tilføjelse til porteføljen, tilføjer han.

Efterspørgsel trods corona

Det nye centerområde forventes at stå færdigt til at modtage kunder i starten af 2022. 13 af de 15 lejemål er allerede udlejet til blandt andre Babysam, Elgiganten, Kids Coolshop og Sport24.

For sidstnævntes vedkommende er det en del af ledelsens vækststrategi, at man søger butiksplaceringer i storcentre og boksområder.

Det har derfor heller ikke været nogen stor udfordring at gøre centerområdet lækkert  til et salg.

- Kigger vi godt et års tid tilbage, da coronaen ramte verden, var der en del usikkerhed omkring detailhandelsejendomme og deres fremtid. Vi kan dog glædeligt konstatere, at netop den type lejere, vi har på ”holdkortet”, med deres store udvalg til hjem og fritid, står stærkere end nogensinde. Næstved Retail Park rammer præcist, hvad disse butikker har behov for for at kunne præsentere udvalget optimalt og gøre kundeoplevelsen fuldendt. Vi glæder os derfor til at realisere vores hidtil største detailhandelsprojekt, udtaler Peter Søgaard, udviklingsdirektør hos Innovator, som er ejendomsudvikler på byggeprojektet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.127