23948sdkhjf

Leverandør til byggebranchen flytter ”ind i fremtiden”

Cirka 20 gange dagligt forlader fragtbiler BG Groups matrikel i Odense med lasten fuld af varer til kunder over hele verden.  Travlheden har nu fåret firmaet, som leverer en lang række specialiserede løsninger til bygge- og anlægssektoren, til at rykke teltpælene op og forlade de tidligere lokaler på Egegårdsvej i Odense. 

Dermed får de mere end 90 medarbejdere, der er fordelt på salg, logistik, indkøb, økonomi, marketing og IT, en ny ramme om deres arbejdsdag i gennemrenoverede lokaler i armaturleverandøren Damixas forhenværende domicil på Østbirkvej i det nordøstlige Odense. Med 15.000 lagerkvadratmeter og 2.000 kvm målrettet administrationen rummer de nye omgivelser mere end dobbelt så meget plads som det gamle domicil. 

– Vi mærker generelt en voksende efterspørgsel på intelligente løsninger, der ikke mindst imødekommer den grønne udvikling inden for bygge- og anlægsbranchen samt industrien. Samtidig har vi tillid til, at dette vil fortsætte, siger Anders Kjeld, der er adm. direktør i Byggros Holding, i en pressemeddelelse om flytningen. 

Anders Kjeld glæder sig over, at de driftsmæssige udfordringer med begrænset lagerplads og en lettere sammenstuvet administration nu er et overstået kapitel. 

– Samtidig giver den megen plads mulighed for en stor og kærkommen udviklingsafdeling til test og udvikling af blandt andet vores ventilationsanlæg. Dertil får vi rigtig gode stationære udstillingsmuligheder samt et omfattende showroom, fortæller direktøren. 

Anders Kjeld forklarer, at koncernen har gennemgået en stabil vækstperiode de senere år, som er forårsaget af en række faktorer. Helt generelt har den haft held til at holde sig på forkant med efterspørgslen på grønne teknologier. 

BG Group har desuden været involveret i en række løsninger inden for skybrudssikring og regnvandshåndtering. Dertil kommer udviklingen af nye forretningsområder, eksempelvis specialkonstruerede vækstmedier til brug i forbindelse med etablering af urbane grønne væresteder.

Kort om BG Group

BG Group, der er administrationsselskab for BG Byggros i Danmark, Norge og Sverige samt BG Millag, BG Termic Plus, BG Burcharth og Vexti. Selskaberne leverer en lang række specialiserede løsninger til industrien samt bygge- og anlægssektoren, så som grønne vægge og tage, tekniske industriartikler, varme- og ventilationsprodukter, membraner samt løsninger til gylle og regnvandshåndtering

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078