23948sdkhjf

Her er HK Handels nye formand

Fagforeningen HK's Handelsdivision har på den landsdækkende kongres overgivet stafetten som formand til 52-årige Mette Høgh, der har tre årtiers erfaring i fagbevægelsen. Det oplyser fagforeningen i en pressemeddelelse.

- Det forpligter at stå i spidsen for HK Handel - både på forbundsplan og på afdelingsplan. Alle vores medlemstyper skal se sig som en lige stor andel af HK Handel, uanset om de arbejder med dagligvarer eller specialvarer, og om de arbejder i butik, på lager eller kontor, siger den nyudnævnte formand.

Mette Høgh er valgt uden modkandidat og afløser Per Tønnesen, der har valgt at gå af for at nyde sit otium. Han har siddet på formandsposten siden 2012. I lige så mange år har Mette Høgh været formand for HK Handel Hovedstaden.

Hun ønsker blandt andet, at overenskomsten får en mere central rolle i tillidsrepræsentanternes uddannelse, så de bliver bedre klædt på til at drøfte rettigheder samt at få opbygget en tættere relation til arbejdsmiljørepræsentanter.

- Vi skal sætte hinanden i stævne, så vi kan udvikle nye tiltag, der gavner og udvikler vores medlemmer, så de oplever, at det gør en forskel at være en del af vores fællesskab. Men for at komme dertil skal vi turde at fejle og asfaltere, mens vi kører. Kort sagt: vi skal være agile, fordi det er den verden, som vi er en del af, siger HK Handels nye formand.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.08