23948sdkhjf

Blue Water-chef bliver havnedirektør

Efter et udbytterigt rekrutteringsforløb er Hirtshals Havns nye direktør nu fundet.

 Den 1. august 2021 tiltræder den 46-årige Per Holm Nørgaard som direktør for Hirtshals Havn. Han afløser Andreas Duus, som siden 9. marts 2021 har fungeret som konstitueret direktør på havnen.

Per Holm Nørgaard kommer fra en stilling hos Blue Water Shipping, hvor han siden 2018 har været ansat som Director PMO. Over to omgange har Per Holm Nørgaard samlet set været ansat hos Blue Water Shipping i 22 år, hvoraf de fleste har været i forskellige lederstillinger.

Den kommende havnedirektør er oprindeligt uddannet luftfragtspeditør - en uddannelse, som siden er suppleret med en Pre MBA og en Executive MBA fra Business Institute i Aalborg.

Foruden sin tid i Blue Water Shipping har Per Holm Nørgaard også arbejdet nogle år som selvstændig og haft en baggrund i forsvaret.

Viden om strategiarbejde
- Vi er stolte over, at en så kompetent profil har valgt at dedikere sig til den fremtidige udvikling af Hirtshals Havn, siger Anker Laden-Andersen, der er bestyrelsesformand for Hirtshals Havn.

- Vi er sikre på, at Per Holm Nørgaard er den helt rette til at stå i spidsen for havnens forestående opgradering, og vi glæder os til at byde ham velkommen.

- Foruden sin ledelsesmæssige erfaring medbringer Per Holm Nørgaard også stor viden og kompetencer inden for strategiarbejde og implementering, procesoptimering samt organisationsudvikling.

Ny version af Hirtshals Havn
Hirtshals Havn offentliggjorde i maj sine udviklingsplaner for de kommende år. Planerne, som går under navnet Hirtshals Havn 2.0, omfatter en stor havneudvidelse, forbedring af faciliteterne og ambitionen om at blive den grønneste trafikhavn i Europa på gods, transport og logistikløsninger.

- Hirtshals Havn står på tærsklen til en spændende fremtid, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Per Holm Nygaard.

- Jeg har erfaring med at omsætte strategier til virkelighed, og hvis vi alle løfter i samlet flok, er jeg sikker på, at vi nok skal nå sikkert i mål.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125