23948sdkhjf

Nyt om navne: Dansk Industri får ny viceadministrerende direktør

DI’s internationale direktør og COO, Thomas Bustrup, bliver fra 1. juli 2021 ny viceadministrerende direktør

For 25 år siden tog Thomas Bustrup hul på karrieren i Dansk Industri (DI), hvor han begyndte som studentermedhjælper. Senere blev han afdelingschef, så vicedirektør og indtog derefter en plads i DI’s direktion, hvor han i mere end 12 år har stået i spidsen for erhvervsorganisationens internationale arbejde.

Nu tager han et skridt mere op af rangstigen i DI, og kan fra 1. juli 2021 kalde sig viceadministrerende direktør.

- Jeg er utroligt glad og beæret over at blive viceadministrerende direktør i DI. Det havde jeg bestemt ikke forestillet mig for 25 år siden, da jeg begyndte som studentermedhjælper. Det har været en spændende rejse, og jeg ser meget frem til at fortsætte den sammen med de mange utroligt dygtige kolleger og direktionen i DI - og ikke mindst vores mere end 18.000 medlemsvirksomheder, der hver dag gør en kæmpe forskel for Danmark, siger Thomas Bustrup.

Thomas Bustrup har som international direktør rejst verden rundt med tusindvis af danske virksomheder og åbnet DI’s kontorer i Kina, Brasilien, Rusland og Indien.

Fremover vil han fortsætte med at have ansvaret for DI's internationale område samt ansvaret for en lang række af DI's interne funktioner.

DI’s nuværende viceadministrerende direktør, Kim Graugaard, vil fortsætte med samme titel, således at DI styrker ledelsen til to viceadministrerende direktører. Det sker i naturlig forlængelse og som konsekvens af DI’s konstante vækst i bredden af aktiviteter og nye medlemmer.

- Thomas har et særdeles godt kendskab til dansk erhvervsliv og med sine mange års erfaring i DI, har han kæmpet for at skabe de bedste forretningsudviklingsvilkår for danske virksomheder i ind- og udland. Lige nu står Danmark og dansk erhvervsliv over for store muligheder, men også tilsvarende store udfordringer. Dem skal vi i fællesskab gribe, og i det arbejde er Thomas’ kompetencer og viden også vigtige, siger Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i Dansk Industri.

Ud over jobbet som viceadministrerende direktør, bestrider Thomas Bustrup også en række bestyrelsesposter blandt andet i State of Green, Verdens Bedste Nyheder og Global Compact. Derudover er han formand for BusinessEuropes USA-komité, hvor han varetager mere end 21 millioner europæiske virksomheders interesser i mødet med den amerikanske administration i USA.

Thomas Bustrup er 50 år og cand.polit fra Københavns Universitet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078