23948sdkhjf

Nordsjællandsk entreprenør veksler rammeaftale med forsyningsselskab til partnerskab

Entreprenørfirmaet Nordkysten har gennem fem år renoveret ældre og udtjente vandledninger for Hillerød Vand. Det er sket på baggrund af en rammeaftale de seneste fem år, og nu har de gode erfaringer resulteret i, at samarbejdet opgraderes til et strategisk partnerskab. 

Partnerskabets opgave er at vedligeholde og udbygge vandledningsnettet og dermed mindske antallet af ledningsbrud. Det skal øge forsyningssikkerheden og reducerer mængden af vand, der går tabt i systemet.

Parterne vil med det nye partnerskab arbejde tættere sammen om planlægningen af de enkelte opgaver. Dette give borgerne i Hillerød mindre gener, når grave- og ledningsarbejde tilrettelægges.

For Nordkysten betyder partnerskabet, at entreprenørfirmaet skal varetage flere vigtige opgaver for Hillerød Vand, end man gjorde ved rammeaftalen. Eksempelvis budgetstyring og detaljeprojektering af renoveringsprojekterne, forklarer Frank Schou Kruse, der er adm. direktør hos Nordkysten, i en pressemeddelelse om partnerskabet.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Nordkysten udfører anlægs- og forsyningsprojekter i hele det østlige Danmark, København, Sjælland og på øerne og har erfaring med kloakker, klimasikring, no-dig-rørrenovering, anlæg- og infrastrukturarbejde, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme samt vandledninger. 

Nordkysten har hovedsæde i Gilleleje og lokale kontorer i Glostrup og Ballerup. 

Virksomheden havde sidste år en omsætning på 446 mio. kr. og beskæftiger cirka 335 medarbejdere.

Nordkysten har erfaring med et lignende strategisk partnerskab med TDC Net om udrulning af fibernet.

Første partnerskab hos Hillerød Forsyning

Det er Hillerød Forsynings første strategiske partnerskab. Peter Underlin, forsyningschef for vandområdet i selskabet, forklarer, at det er en samarbejdsform, der bygger på åben dialog og tillid, og hvor entreprenøren inddrages som rådgiver i en tidlig fase.

Renoveringsprojekterne bliver bygget op omkring en fælles interesse i at finde frem til de bedste løsninger på hver eneste opgave. 

– Vi har længe haft et ønske om at arbejde med partnerskaber. Vi er derfor rigtig glade for at få vores første aftale i hus med Nordkysten, der har erfaring med denne form for samarbejde, siger Peter Underlin.

Han forventer, at Hillerød Vand indgår flere, lignende aftaler i fremtiden, simpelthen fordi det giver forsyningsselskabet mulighed for at lave bedre og mere effektive renoveringsprojekter.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078