23948sdkhjf

Danske Efsen lander aftale med global storspiller

Den danske ingeniør-virksomhed Efsen UV har offentliggjort en ny samarbejdsaftale med ISS World Services A/S. Sammen vil de hjælpe virksomheder i hele verden med at bekæmpe virus og bakterier med UVC-teknologi. 

- Vi er meget stolte af at indgå samarbejde med ISS. Med vores lange erfaring bidrager vi med ekspertviden og nye løsninger inden for UVC-teknologien. Vores produkter supplerer rengøringen med desinficering. Det mindsker både smittefaren, slitage samt tidsforbruget, siger Thomas Efsen, der er CEO hos Efsen UV. 

- Vi er klar over, at der skal ske en adfærdsændring, fordi det er en helt ny måde at nulstille overflader og gøre rent på. Derfor er vi i gang med at lave træningssessions ved hjælp af webinarer. På den måde kan produkterne anvendes sikkert og effektivt ude i virksomhederne, siger Thomas Efsen.

Hos ISS ser man frem til at kunne bringe teknologien ud til kunderne.

- Vores medarbejdere og kunder efterspørger i højere grad løsninger, som beskytter mod smitsomme sygdomme. UVC-lys til desinfektion er en yderst effektiv og veldokumenteret teknologi, som neutraliserer mikrober, såsom Covid-19. Det var derfor nærliggende at indgå samarbejde med EFSEN UV, der har stor viden og mere end 35 års erfaring inden for denne særlige teknologi, siger Joseph Nazareth, som er leder af Group Health & Safety hos ISS World Services.

Vækst i nyt segment

Efsen UV har som følge af corona-pandemien og den medfølgende fokus på at eliminere smitterisiko oplevet markant vækst. Virksomheden er gået fra 11 til 16 medarbejdere og har udviklet flere nye produkter, der henvender sig til en bredere kundeskare.

Efsen har siden 80'erne arbejdet med UV-lys som teknologi til at løse opgaver inden for industrien og som virus og bakterie-dræber i profesionelle miljøer, som laboratorier og hospitaler.

- Det er da fantastisk at opleve, at folk i almindelighed interesserer sig for vores produkter og kan se relevansen af dem i et helt andet perspektiv end for bare få måneder siden. Jeg har jo, i forskellige sociale sammenhænge, altid skulle komme med en lang forklaring på, hvad det egentlig er, vores virksomhed laver. Det har i hvert fald ændret sig nu, sagde Thomas Efsen til Electronic Supply i forbindelse med nyheden om, at Efsen havde indgået en lang række udenlandske distributionsaftaler. 

I april i år kom det frem, at Efsen og UVD Robots havde indgået en samarbejdsaftale om at kombinere UV-teknologi og robot-tekkologi. 

- UVD Robotten er en oplagt løsning til mange af vores kunder, der bruger UV over længere tid dagligt – her kan UVD Robotten spare ressourcer og klare større områder i eksempelvis skoler, institutioner eller større kontormiljøer, sagde Thomas Efsen ved den lejlighed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094