23948sdkhjf

Bygger 350 huse om året - typehusfirma skifter topchef

I forbindelse med at Jesper Lind har valgt at træde tilbage fra sin stilling som adm. direktør hos Lind & Risør A/S, for at hellige sig bestyrelsesarbejde i Lind & Risør A/S samt passe familiens investeringer, er Jan Skovgaard Hansen pr. dags dato udnævnt til adm.direktør for Lind & Risør. 

Det oplyser husbyggeren i en pressemeddelelse.

Jan Skovgaard Hansen kommer fra en stilling som Teknisk Chef hos Lind & Risør, hvor han har været ansat i over 30 år, og kender dermed selskabet særdeles godt.

For familien Lind har det været vigtigt at rekruttere den nye direktør internt, idet det er vigtigt at kultur og værdier videreføres i det nye set-up, lyder det i meddelelsen.

Lind & Risør bygger omkring 350 huse om året udelukkende på Sjælland. Heraf er cirka halvdelen enfamiliehuse til private, mens den resterende del er projektbyggerier af rækkehuse, kunne Licitationen berette i forbindelse med selskbets 2020-årsrapport. I 2020 voksede årets resultat før skat således til 174,4 mio. kr., mens omsætningen falder fra 1,17 mia. kr. til 948 mio. kr.

Firmaet er et 100 pct. dansk familieejet arkitekt- og byggefirma som har bygget huse siden 1980.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094