23948sdkhjf

Finsk-dansk energiselskab hopper med på True Energy-vognen

True Energy har underskrevet en partnerskabsaftale med Barry, et finsk energiselskab med en afdeling i Danmark. 

Med aftalen kan Barry nu tilbyde sine kunder adgang til en række nye services og tilbud relateret til opladning af elektriske køretøjer. 

- For os er Barry et perfekt match med True Energys løsninger og værdier. Vi fokuserer begge på den grønne omstilling, og den rolle som elbiler har i at omstillingen bliver en succes. Aftalen mellem os er samtidig glimrende nyt til enhver, der vil støtte overgangen til mere vedvarende energi, siger Charlotte Blou Sand fra True Energy.

True Energy blev stiftet i 2018 af Charlotte Blou Sand. I april i år blev selskabet opkøbt af Landis+Gyr AG. Det finske energi-start-up Barry bevægede sig ind på det danske marked i 2018. 

- Barry tænker fleksibilitet, klima og fremtidens elforbrug ind i alle løsninger og tilbud. Det handler om at give vores kunder mulighed for at matche deres værdier og ønsker samtidig med at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Her er teknologiløsninger som True Energys en ’IT-faktor,’ der yderligere differentierer os som elselskab, siger Christophe Lephilibert, CMO hos Barry.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079