23948sdkhjf

G.A. Hansen udvider ejerkredsen

G.A. Hansen, der er leverandør af udstyr til overfladebehandling til industrien i Norden, udvider ejerkredsen med Kim Sørensen, 41 år, der er indtrådt som partner i virksomheden.

- Aftersales og service er en stadig vigtigere del af vores kundekontakt og i vores indsats med at styrke kundernes driftsstabilitet, kvalitet og økonomi, siger Dan Borup Iversen, administrerende direktør i G.A. Hansen, og fortsætter:

- Kim har med stor flid og indsigt udviklet og styrket Aftersales og Service-området. Når han indtræder som partner er det udtryk for den position, som Aftersales og Service nu har i virksomheden, samtidig med at G.A. Hansen ser fremad og sikrer den videre kontinuitet og kompetence i ledelsen.

- Vi har fuld fart på salget. Vores ordrebog er fuld, og det seneste regnskab viste en tilfredsstillende bundlinje midt i en coronapandemi. Vi oplever som konsekvens af corona en øget hjemflagning af produktionen, og virksomhederne i Danmark og Sverige er parate til at investere i nye anlæg til overfladebehandling og opgradering af eksisterende anlæg.

- Vores svenske medarbejdere har også rigtig godt fat i markedet, og Sverige har igennem en årrække været et klart voksende marked for G.A. Hansen A/S, siger Dan Borup Iversen.

Med Kim Sørensen består partnerkredsen af fire. Foruden Dan Borup Iversen er det salgsdirektør Finn Christensen og senior partner Preben Borup Iversen.

Kim Sørensen har arbejdet i G.A. Hansen i 13 år. Oprindeligt uddannet klejnsmed startede han i 2007 som servicetekniker. I 2011-12 arbejdede han i en kundes virksomhed, inden han vendte tilbage som servicechef. I 2015 blev han udnævnt til aftersales & service manager med ansvar for at optimere og servicere eksisterende kunders overfladebehandlingsanlæg.

G.A. Hansen har salgs- og serviceorganisation i Herlev, Viborg og Värnamo i Sverige. Virksomheden repræsenterer blandt andet schweiziske Gema i Danmark og Sverige samt en række andre kendte varemærker som Reiter, Graco, Titan, Walther og Range&Heine.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079