23948sdkhjf

Antallet af opgaver fordoblet - nu træder direktøren et skridt ned

Efter en årrække kendetegnet ved udvikling og vækst – ikke mindst et 2020 med det bedste resultat nogensinde - er arkitekt- og ingeniørfirmaet BK Nord i Aalborg klar til version 2.0. 

Travlheden ventes kun at fortsætte, og virksomheden står nu overfor at mande op på flere områder for både at følge med og for at sikre robustheden på alle kerneområder. 

Adm. direktør Bente Søgaard har i den forbindelse besluttet, at tiden er inde til at give stafetten videre til nye kræfter, som kan være med til at forløse vækstpotentialet. BK Nord er nu gået i markedet efter en direktørafløser, skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

Bente Søndergaard forsvinder dog ikke ud af virksomheden men får frigjort tid til igen at komme tættere på kunderne og ”maskinrummet”. 

- Jeg har konkluderet, at det er det rette tidspunkt for mig at træde tilbage som adm. direktør og vil i stedet se frem til at kunne fokusere på den tekniske side som chef for brand- & konstruktionsteamet og dermed den certificerede rådgivning, fortæller Bente Søgaard i pressemeddelelsen. 

Et nyt ledelseslag 

Antallet af sager er i løbet af bare de seneste to år fordoblet, hvilket har sat sit tydelige præg på omsætning og bundlinje, lyder det.

Et blik i regnskaberne for 2018, 2019 og 2020 viser, at resultater før skat er steget fra 166.000 kr. over 479.000 til 1,4 mio. kr. over de tre år. Selskabet oplyser ikke omsætning, men bruttofortjeneste er vokset fra 8,9 til 9,4 og 11,2 mio. kr. i henholdsvis 2018, 2019 og 2020. 

Med flere og mere komplekse sager samt en oprustning på medarbejderfronten er det nu besluttet at indføre et ledelseslag mere i virksomheden. Det skal give flere ressourcer til ledelse, drift og udvikling af den samlede virksomhed.

Samtidig vil arkitekt- og ingeniørfirmaet skærpe fokus på de forskellige kompetencer til henholdsvis projektteamet samt sig brand- og konstruktionsteam.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079