23948sdkhjf

Anderledes generationsskifte sender Fredericia-entreprenør mod 150 ansatte

Horsens-entreprenøren Gunni V. Sørensen bliver del af CJ A/S i det, der må betegnes som et anderledes generationsskifte. Det oplyser entreprenørfirmaet fra Fredericia i en pressemeddelelse. 

Morten Hestbek, søn af Gunni Sørensen, overtager straks den daglige ledelse af firmaet i Horsens fra sin far. Hidtil har Morten Hestbek været afdelingsleder i CJ. Ejerskabet overgår til CJ A/S af Horsens-firmaet, der dog fortsætter som selvstændig virksomhed. 

– Jeg har nået en alder, hvor et generationsskifte er mere end relevant, og Morten ”kommer hjem” med de bedste erfaringer fra sin tid i CJ A/S, hvorfor denne konstellation synes logisk og særdeles god., siger Gunni V. Sørensen, der startede som selvstændig helt tilbage i 1979, i meddelelsen.

Fakta: Sælger og køber

Gunni V. Sørensen er en mindre entreprenørforretning i Horsens. Den blev grundlagt i 1979 af navngiveren og har haft sit virke i lokalområdet. Virksomheden arbejder med bygge- og entreprenørarbejde for både, private, erhverv og kommune.

CJ A/S blev etableret i 2011 og har i dag fire kerneområder: Bolig og Erhverv, Industriservice, Tankanlæg samt Anlægsarbejder. Medarbejderstaben er vokset til mere end 140 ansatte.

– Jeg bliver selv i virksomheden i en periode endnu, bare i andet geled, og mine mangeårige gode medarbejdere får en ny stærk arbejdsgiver. Det er jeg samlet set meget glad for, tilføjer han.  

Livslang erfaring møder rå muskelkraft 

Målet for den nye konstellation er at bruge CJ fundament og store setup til at sikre Gunni V. Sørensen en stærk markedsposition med udspring i Horsens og omkringliggende kommuner, hvor der er usædvanlig god gang i bygge- og anlægssektoren. Det er med bagmændenes ord ”livslang erfaring, der møder rå muskelkraft”. 

– Vi kan dele viden og erfaring og vores partnerskab betyder også, at der er adgang til mandskab og materiel, som ikke før har været tilgængeligt for Gunni V. Sørensen, siger Morten Hestbek. 

– Vi tror på, at Morten og Gunni V. Sørensen kan gøre Horsens til en stærk bastion for vækst i denne og omkringliggende kommuner. Vi synes, det er et spændende skridt med denne form for samarbejde, siger Hans Jørgen Ebbesen, adm. direktør i CJ, om ambitionerne.

Gunni Sørensen Entreprenør ApS
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 1,9 1,9
Driftsresultat 0,3 0,2
Resultat før skat 0,2 0,2
Årets resultat 0,2 0,1
Aktiver i alt 1,3 1,3
Egenkapital i alt 0,2 0,1
Gns. antal ansatte 5 5
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093