23948sdkhjf

Årets ledertalent har været ansat i 13 måneder: Vildt og intenst år

Djøf kårede i går årets ledertalent, og blandt de tre finalister faldt valget på 44-årige Dorte Tandrup, der har været salgs- og marketingsdirektør i online-modegiganten Boozt siden april sidste år. Det skriver Finans.

- Det har været et intenst og vildt år for mig. Når man starter et nyt sted, hvor man hverken kender branchen, forretningen eller menneskerne omkring sig, og der så samtidig er så travlt, og væksten er så massiv, er det ekstremt, siger hun til mediet. 

Boozts vækstkurve har været imponerende. Siden den svenske virksomhed blev grundlagt i 2007 har den online tøjforhandler udvidet med både møbler og personlig pleje og er i dag børsnoteret. Coronakrisen har også begunstiget selskabet, som efter en vækst på 27 pct. sidste år kunne præsentere en omsætningsstigning på hele 49 pct. i første kvartal i år.

Fokus på ordentlighed

Det er nu ikke, fordi Dorte Tandrup er et ubeskrevet blad i ledelsesverdenen. Hun startede sin karriere hos reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen, hvor hun endte som leder, inden hun efter 11 år drog videre til Telmore og TDC. Her blev hun marketing- og kommunikationschef.

I samme boldgade var skiftet i 2015 til daværende MTG, nu NENT, som blandt andet står bag Viaplay. Men nu er det altså mode, det handler om.

Dommerkomiteen skriver ifølge Finans i sin begrundelse, at "Det er centralt for hende at være åben, være lyttende og tage feedback ind. Resultatfokuseret og ordentlighed er nøgleord i de interviewedes beskrivelser af Dorte Tandrup. Man mærker hurtigt hendes grundlæggende holdning til at opføre sig godt og være et ordentligt menneske. Uanset niveau".

Egenskaber, hun også selv lægger vægt på, når hun fortæller om sit lederskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078