23948sdkhjf

Vagtskifte på broen: Ny administrerende direktør i Marlog

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik skal have ny direktør. De tidligere regionale klynger er smeltet sammen til én, og fra 1. august 2021 er det op til Sverre Vincent Lenbroch at styre den nye organisation sikkert videre.

Den 1. august 2021 overtager Sverre Vincent Lenbroch kommandoen over den nye nationale klyngeorganisation, der arbejder for at løfte virksomhederne i logistikerhvervene og i Det Blå Danmark, oplyser Marlog i en pressemeddelelse.

Sverre Vincent Lenbroch kommer fra en stilling som digitaliseringschef hos videnscentret ITD Logtech Hub hos brancheorganisationen for professionelle transport- og logistikvirksomheder.  

- Vi har fundet den helt rigtige til jobbet, siger bestyrelsesformand i Marlog Peder Gellert Pedersen om den nye direktør.

- Sverre kommer med stærke kompetencer inden for logistikområdet og har samtidig beskæftiget sig med innovation og digitalisering. Vi glæder os til sammen med ham at fortsætte Marlog’s gode arbejde med at styrke Danmark som et kraftcenter for hele logistikkæden og den maritime branche.

Sætter turbo på grøn omstilling og digitalisering

Da Marlog i slutningen af 2020 blev sat i søen som ny national klyngeorganisation for de maritime erhverv og logistikbranchen, blev Mikkel Navarro Hansen udnævnt som direktør.

Han fik ansvar for at flette de tre tidligere regionale maritime klynger sammen med Transportens Innovationsnetværk og World Careers for at forene organisationernes kræfter og kompetencer, så de til sammen udgjorde en stærk national klyngeorganisation.

Det er ifølge Marlog lykkedes til fulde. Arbejdet med at bygge bro mellem viden og virksomheder og styrke innovationen er i fuld gang på kontorerne i Frederikshavn, Esbjerg, Svendborg, København og Rønne. Og derfor har Mikkel Navarro Hansen selv besluttet, at tiden er kommet til et vagtskifte.

Den nye direktør vil ikke blive tilknyttet et fast kontor, men får arbejdssted på samtlige kontorer rundt i landet, hvor han kommer til at fordele sin tid ligeligt efter behov. Det har bestyrelsen fundet vigtigt i forhold til at samle organisationen og styrke relationen til medlemmerne og samarbejdspartnere på tværs af landet, forklarer formanden.

Selv glæder den 51-årige østjyde sig til at blive en del af MARLOG.

- Jeg glæder mig til at styrke logistikindsatsen i Marlog. Sammen med mine nye kolleger i Marlog, som jo besidder stærke kompetencer og viden om Det Blå Danmark, ser jeg frem til at sætte turbo på den grønne omstilling og digitalisering i den maritime branche og hele transportkæden. Sektorer som er en vigtig erhvervsmæssig styrkeposition i Danmark, siger Sverre Vincent Lenbroch.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094