23948sdkhjf

Solinvestor gør sig klar til vækst og børsnotering med ny COO og CFO

Nordic Solar, som investerer i solenergi over hele Europa, har ansat Jes Vengaard som CFO og Glenn Aagesen som COO.

Virksomheden vokser kraftigt i disse år og har fordoblet sin organisation igennem de sidste år, og ønsker at styrke ledelsen.

De to nye profiler skal understøtte væksten og blandt andet styrke virksomheden frem mod en mulig børsnotering.  

- Nordic Solar har de seneste år taget flere kvantespring. Vi er midt i en udviklingsfase, hvor vi vokser og har en langt større organisation end hidtil. Derfor øger vi nu professionaliseringen af organisationen, og gør den klar til en mulig fremtidig børsnotering. Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til to erfarne profiler i vores ledelse, som kan hjælpe os på vores videre rejse, siger Nikolaj Holtet Hoff, der er administrerende direktør i Nordic Solar.

COO & CFO

Glenn Aagesen, som indtræder som ny COO i Nordic Solar, har lang erfaring med at bygge og drive solcelleparker og vindmølleparker, og har et indgående kendskab til hele værdikæden omkring grøn energi.

Glenn Aagesen har tidligere stiftet og drevet virksomheden FairWind, og hans rolle i Nordic Solar vil være at sørge for, at virksomheden er skarp i hele værdikæden og har øget fokus på proces- og omkostningsoptimering. 

Til at varetage den CFO-rollen hen imod en mulig børsnotering har Nordic Solar ansat
Jes Vengaard, som senest kommer fra en stilling i Ejendomsinvest/Proark. Jes Vengaard er statsautoriseret revisor og har fra bl.a. PwC og Grant Thornton en mangeårig revisions- og regnskabsbaggrund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.111