23948sdkhjf

Dansk selskab skal sætte Tyra-feltets otte nye platforme i drift

Et konsortium bestående af Actemium Oil & Gas Commissioning og Semco Maritime er blevet tildelt idriftsættelseskontrakten i forbindelse med genopbygningen af Tyra-feltet efter en international udbudsrunde.

- Vi er stolte over, at Total har valgt vores konsortium i et udbud af denne spændende idriftsættelseskontrakt, der er en del af den historiske genopbygning af Tyra-feltet, som vil forbedre den samlede energieffektivitet og ventes at reducere CO2-udledningen med 30%. Vi ser frem til at indlede samarbejdet, siger Senior Vice President, Semco Maritime Oil & Gas, Anders Benfeldt i en pressemeddelelse. 

Genopbygningen af Tyra-feltet ledes af Total E&P Danmark og omfatter installation af otte nye platforme på Tyra-feltet i den danske Nordsø. 

Actemium og Semco Maritime er blevet tildelt kontrakten på idriftsættelse, som omfatter flere arbejdsopgaver, herunder projektledelse, HSE-ledelse, planlægning, ingeniørarbejde i forbindelse med idriftsættelsen, forberedelse af afskibning af platformene fra værfterne, udførelse af idriftsættelsen offshore, indkøb og indgåelse af aftaler med underleverandører samt service i forbindelse med idriftsættelsen.

Idriftsættelsesarbejdet skal sikre, at alle installationer er blevet gennemført sikkert og i overensstemmelse med det godkendte design. Arbejdet omfatter grundige test og kontrol af alle processer på platformene i overensstemmelse med det godkendte design og sikkerhedsspecifikationerne. 

De otte nye platforme er fremstillet i Indonesien, Singapore og Italien og installeres i 2021 og 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095