23948sdkhjf

Kuben Managements genansætter projektudviklingsdirektør

Projektudviklings- og bygherrerådgivningsvirksomheden Kuben Management har ansat Michael Nyboe, 57 år, som ny projektudviklingsdirektør på kontoret i København. 

Han opgave er at videreudvikle selskabets markedsposition inden for projektudvikling til investormarkedet, skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Michael Nyboe, som har mere end 25 års erfaring som bygherrerådgiver og projektudvikler, skal i sin rolle som projektudviklingsdirektør skabe nye projektudviklingsmuligheder i samarbejde med bygherrer, myndigheder og Kuben Managements øvrige udviklingsteam. Han skal desuden arbejde med at styrke selskabets relationer og partnerskaber til private og institutionelle investorer. 

Egentlig er der tale om en genansættelse. Frem til medio 2020 var Michael Nyboe en del af Kuben Management via selskabet opkøbet af BYR Gruppen i 2018, hvor han hidtil havde været partner. 

I perioden fra august 2020 til nyansættelsen var Michael Nyboe ifølge hans egen LinkedIn-side projektudviklingsdirektør hos Evia Living.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11