23948sdkhjf

Coop indleder nyt samarbejde med fransk dagligvarekæmpe

Coop Danmark er gået sammen med kollegerne i Coop Norge, Coop Sverige og SOK i Finland om et nyt partnerskab med den franske dagligvaremastodont Carrefour.

Aftalen giver Coop i Norden mulighed for at købe Carrefours egne mærker inden for fødevarer og nonfood, inklusiv franske, italienske og spanske private labels samt "udvikle fælles synergier ved produktion af egne mærker", lyder det i en pressemeddelelse.

- Med aftalen får vi adgang til Carrefours fulde sortiment og volumen. Dermed bliver vi i stand til at fortsætte den rejse, vi har været på de seneste år, med flere, nye og bedre produkter. Aftalen vil betyde, at kunderne i de nordiske butikker vil få mulighed for et større udvalg af spændende varer, siger Jan Lundgren, adm. direktør i Coop Trading, der er de nordiske Coop-forretningers fælles indkøbsselskab.

Carrefour Gruppen er med 12800 egne butikker i 9 lande og 1867 butikker, der drives i partnerskab med lokale partnere i 38 lande via Carrefour Partenariat International, en af verdens største dagligvarekoncerner. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094