23948sdkhjf

Seksdoblet på halvandet år - vækstkomet køber op igen

Madsen & Kastberg VVS, som hører under bygge- og VVS-selskabet Madsen & Kastberg Gruppen i Rødovre, tager endnu et skridt frem og køber Seehuusen VVS i Farum. 

– Vores ambition er at opbygge en mellemstor VVS-, murer- og tømrervirksomhed med gode arbejdspladser indenfor en overskuelig årrække. Med overtagelsen af Seehuusen VVS styrker vi nu vores serviceforretning og får bedre fodfæste i Nordsjælland, siger direktør Brian Kastberg i en pressemeddelelse om overtagelsen. 

– Vi er helt sikkert interesseret i at overtage flere mindre VVS- og tømrerfirmaer i fremtiden, tilføjer han.

Seehuusen VVS, som laver service og VVS-installationer for private kunder, boligforeninger og virksomheder, har været et familieejet firma i mere end 60 år, men for et par år siden blev virksomheden overtaget af Fyrodan VVS fra Nykøbing Falster.

Fakta: Madsen & Kastberg Gruppen 

Etableret i oktober 2019 af Brian Kastberg (adm. direktør) og Rasmus Boiden Madsen (afdelingschef i Entrepriseafdelingen). 

Madsen & Kastberg Gruppen ejer de tre selskaber Madsen & Kastberg VVS A/S, Madsen & Kastberg Byg A/S og Madsen & Kastberg Ejendomme ApS. 

Nøgletal 2020:

Madsen & Kastberg VVS A/S: Bruttofortjeneste: 22,5 mio. kr. Resultat før skat: 2,6 mio. kr.

Madsen & Kastberg Byg A/S: Bruttofortjeneste: 4,6 mio. kr. Resultat før skat: 0,5 mio. kr.

Madsen & Kastberg overtager nu firmaets navn, biler, kontor i Farum, kunderelationer og tre VVS-montører.

Fra 10 til 60 til 100

Brian Kastberg og Rasmus Boiden Madsen stiftede Madsen & Kastberg VVS i oktober 2019 og overtog i december samme år VVS-installatør Tommy Kjehr VVS & Kloak med 10 ansatte. Siden da er virksomheden vokse fra 10 til 60 mand. Samtidig har virksomheden et rigtig pænt resultat i sit første leveår, forklarer Brian Kastberg og tilføjer, at målet er at etablere 100 arbejdspladser i løbet af få år.

Først skal de nye kolleger i Farum finde sig godt til rette i deres nye fællesskab. 

- Det er gået stærkt med vores vækst, og vi skal hele tiden huske at have medarbejdertrivslen for øje. Seehuusens montører har de senere år haft deres nærmeste kolleger på Falster, men nu får de et socialt og fagligt fællesskab med kolleger i hovedstadsområdet, siger Brian Kastberg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094