23948sdkhjf

SBS Automotive solgt

Borg Automotive, Europas største uafhængige refabrikeringsvirksomhed inden for reservedele til biler, køber SBS Automotive.

Købet af SBS Automotive er en del af Borg Automotives vækststrategi, der bygger på både organisk vækst og opkøb. Det første skridt blev taget sidste år med overtagelsen af den spanske virksomhed Turbo Motor Inyección (TMI), der refabrikerer turboladere. Købet af SBS Automotive giver adgang til nye markeder, nye kundesegmenter og nye produkter.

Kim Kruse Andersen, administrerende direktør i Borg Automotive, udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi er meget glade for at kunne byde SBS Automotive velkommen som en del af Borg Automotive. SBS tilføjer betydelig øget omsætning og en ny dimension til vores forretning, hvilket betyder, at vi nu vil være til stede på nye markeder. Desuden føjer vi flere produktgrupper til vores allerede brede produktportefølje. SBS Automotive har ligesom Borg Automotive et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse, og vi kommer fremover til at være endnu mere attraktive for kunderne.

SBS Automotive, der er baseret i Støvring, Danmark, er en handelsvirksomhed, der tilbyder forskellige produktgrupper inden for bremsesystemer. De primære produkter inden for bremsesystemer er skiver, klodser, bremsesko samt kalibre. Foruden bremserelaterede produkter tilbyder virksomheden også et bredt program af styretøjsdele, hjullejer og støddæmpere til markedet.

Virksomheden har distributionscentre i Danmark, Tyskland, Frankrig og Polen og beskæftiger cirka 135 medarbejdere. I 2020 havde SBS Automotive en omsætning på 455 millioner kroner og et ebitda på cirka 20 millioner kroner.

Mads Bonde, administrerende direktør i SBS Automotive udtaler:

- Det betyder meget for os at blive en del af Borg Automotive. Det er en meget solid virksomhed med en stærk markedsposition, unik forretningsmodel og kompetent organisation. Samtidig er vi meget komplementære såvel på produkter som på markeder. Det er derfor den helt rigtige partner at indgå i en konsolidering med. Som en del af Borg Automotive får vi adgang til flere ressourcer, og vi er dermed i stand til at styrke vores strategiske planer og forretningsudvikling.

Købet er betinget af sædvanlige godkendelser og forventes endeligt gennemført 1. juli 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078