23948sdkhjf

Tidligere folketingsmedlem bliver chef for Københavns Kommunes byggeri

Det tidligere folketingsmedlem for SF, 36-årige Nanna Westerby Jensen, er mandag tiltrådt som chef for en af landets største bygherrer, Byggeri København, skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Byggeri København er Københavns Kommunes bygherreenhed og har ansvaret for en portefølje af byggeprojekter til en samlet værdi på cirka 10 mia. kr.

Nanna Westerby Jensen var medlem af Folketinget for SF fra 2007 til 2011, hvor hun blandt andet var formand for Folketingets Boligudvalg.

Den nye byggechef har de seneste seks år arbejdet i Københavns Kommune.

Først som personlig assistent for tidligere overborgmester Frank Jensen (S) og senest som sekretariatschef i Overborgmesterens sekretariat.

Nanna Westerby Jensen er desuden tidligere formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) og landsformand for SF Ungdom

- Det bliver en stor og spændende fornøjelse at stå i spidsen for byggeri og udvikling af byens mange nye skoler, daginstitutioner, botilbud, kulturhuse, idrætsfaciliteter og andre fysiske rammer om den kommunale velfærd, skriver Nanna Westerby Jensen om sin nye rolle på sin profil på det professionelle sociale medie LinkedIn.

Hun har overtaget posten efter Kasper Graa Wulff, der tidligere på året valgte at rykke til en stilling som direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078