23948sdkhjf

Krima Stålindustri køber sig ind i ung procesvirksomhed

Stecao så dagens lys i sommeren 2020, da Steen Simonsen og Henrik Schønfeldt grundlagde virksomheden i Karup.

Nu har de to ejere valgt at udvide firmaet med yderligere to medejere. Mikkel Munch Christensen tiltræder som engineering direktør og Krima Stålindustri, ved Leon Kildbane, tilknyttes som medejer af SteCaO A/S.

Stecao er specialeret indenfor procesdesign, energioptimering og anlægskomponenter og leverer alt fra rådgivning og ombygning af eksisterende anlæg, til levering af nye turn-key processanlæg. Blandt kunderne er producenter af planteproteiner, fiskeproteiner og mælkebaseret pulver.

- Vi ser en stor interesse for udvinding af planteproteiner, som kan anvendes i moderne fødevarer, heriblandt græs og bælgfrugter. Derudover er der landet et behov for at omdanne sidestrømme fra fiskeindustrien, som før blev anvendt til minkfoder, til værdifuldt proteinpulver og fiskeolie, udtaler Steen Simonsen i en pressemeddelelse.

Den nye ejerkreds har samlet mere end 130 års erfaring design, engineering, fremstilling, montage, opstart og drift af processanlæg – blandt andet fra virksomheder som Anhydro/SPX, SiccaDania og de danske stivelsesfabrikker.

- Med lys for enden af corona-tunnellen kan vores kunder igen begynde at optimere deres produktionsanlæg med hensyn til kapacitet, CIP og energiforbrug, samt gøre virkelighed af de nye anlægsinvesteringer som måske er blevet udskudt – vi forventer under alle omstændigheder at få rigtigt travlt, siger Steen Simonsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156