23948sdkhjf

Typehusrigmand køber erhvervspark af Lego-familiens pengetank

Kirk Kapital sælger sin fjerdedel af af erhvervsparken Exxit 59 til Michael Mortensen, som både står bag entreprenør- og udviklingsfirmaet Casa samt typehusfirmaet Hybel og før det Huscompagniet. Det skriver finans.dk

Byggerigmanden overtager dermed det fulde ejerskab over erhvervsparken, som er placeret nord for Vejle ved afkørsel 59, hvor motorvej E45 og Midtjyske Motorvej mødes. 

– Jeg fik en mulighed for at købe den resterende del af selskabet, og den mulighed udnyttede jeg. Det var helt nærliggende at købe resten af Exxit 59 frem for at investere pengene i noget andet, siger Michael Mortensen til finans.dk. 

Prisen vil hverken han eller Kirk Kapital oplyse noget om. 

Kirk Kapital solgte i november 2018 65 pct. af ejerskabet i Exxit59 til Michael Mortensen ejendomsselskab Casa, som dermed sad på 75 pct. af ejerskabet, mens Kirk Kapital fortsatte som minoritetsaktionær med 25 pct. af aktiekapitalen. 

Exxit59 har et udlejet areal på mere end 100.000 kvm med lejere som kæder som McDonalds og logistikvirksomheder så som Danske Fragtmænd og Nagel Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109