23948sdkhjf

Direktørduo bliver til en trio hos Næstved-entreprenør

Entreprenørfirmaet Holbøll A/S fra Næstved har netop budt velkommen til en ny direktør i form af Martin Juhl, der er ny direktør for forretningsudvikling. Det oplyser firmaet på sin hjemmeside. 

Direktionen i det sydsjællandske firma er dermed blevet udvidet med et ekstra medlem og består nu af Carl-Ole Holbøll, ejer og adm. direktør, Hans Henrik Olsen, medejer og teknisk direktør og nu også Martin Juhl. 

– Holbøll har potentiale til at blive meget større. Vi vokser stødt, udvider vores tekniske kapacitet og styrker vores kompetenceprofil. Hvis Holbøll fortsat skal vækste, kræver det flere og nye kræfter i direktionen, siger Carl-Ole Holbøll om udvidelsen af direktionen.  

Martin Juhls erfaring spænder fra byggepladsen over tegnebordet til ledelsesgangen. Tidligere har han været driftsdirektør hos Barslund og ledelsesrådgiver hos Refine Consulting. Forinden har han ti års erfaring som ingeniør og projektleder. 

Fakta: Holbøll A/S

Entreprenørfirmaet Holbøll A/S blev i 1947 stiftet af Carl Holbøll under navnet Sydsjællands Traktorkompagni. I 1970 købte sønnerne Knud og Ole sig ind i virksomheden og ændredefirmanavnet til C. Holbøll & Sønner A/S.

I dag er det tredje generation i skikkelse af 43-årige Carl-Ole Holbøll, som siden 2007 har været adm. direktør og hovedaktionær i firmaet. Virksomheden skiftede navn i starten af 2017 til Holbøll A/S. 

Firmaet har hovedkontor i Næstved på Sydsjælland og udfører alle former for anlægsopgaver inden for jord, beton, kloak, belægning og fundering. Desuden udføres et stadig stigende antal projekter inden for klimasikring- og LAR-projekter samt kystsikring.

Holbøll beskæftiger omkring 110 medarbejdere og kom ud af seneste regnskabsår, 2019/20, med en bruttofortjeneste på 92,8 mio. kr. og et plus efter skat på 15,6 mio. kr. Firmaet udfører anlægsopgaver inden for jord, beton, kloak, belægning og fundering. 

Ambitionen er fortsætte væksten og udvikle kompetencerne. 

– Med sin analytiske tilgang til arbejdsopgaverne samt et visionært blik for procesudvikling, skal han løfte udviklingen af Holbølls kerneprocesser, så virksomheden kan bære mere vækst i fremtiden, lyder det fra firmaets ledelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078