23948sdkhjf

Teknikvirksomhed med 850 ansatte får ny ejer

Ejerne af Intego har tirsdag underskrevet en aftale med ejendoms- og facilities managementkæmpen CBRE med henblik på salg af teknikvirksomheden. Det skriver parterne i en pressemeddelelse. 

Intego leverer tekniske løsninger og serviceydelser til professionelle kunder i hele Danmark. Virksomheden har 16 kontorer med hovedsæde i Aalborg og 850 medarbejdere  - næsten tre gange så mange som CBRE 300 ansatte i Danmark.

Med opkøbet styrker CBRE sin position på markedet inden for Integreret facility management med fokus på at levere tekniske ydelser til danske virksomheder. Med Integos landsdækkende netværk af teknikere kan køberen nå bredere ud til kunderne med helhedsorienterede tekniske løsninger. 

CBRE kort

CBRE er blandt verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. 

– Vi har samarbejdet med Intego i mange år og kender deres kompetencer og høje tekniske niveau inden for de ydelser, de leverer, lyder den indledende kommentar om købet fra Michael Rusborg, adm. direktør CBRE GWS Danmark. 

I forhold til de mange Intego-ansatte, som nu kommer under nyt ejerskab, peger han blandt andet på mulighederne for efteruddannelse og kurser, Cbre tilbyder sine medarbejdere. 

Handlen er underlagt konkurrencegodkendelse hos de danske myndigheder, og efter godkendelsen vil Integos cirka 850 ansatte kunne forenes med de cirka 300 personer, CBRE GWS beskæftiger i Danmark.

Teknikvirksomhed nærmer sig milliardomsætning

I seneste regnskabsår, 2020/19, øgede Intego sin omsætning til 738 mio. kr., svarende til en vækst på 3,3 pct. i forhold til året før.

Selskabets resultat før skat var på 25,4 mio. kr. mod 31,6 mio. kr. i 2019/18. Det var under det forventede men, ifølge selskabets ledelse, tilfredsstillende i lys af coronapandemien.

– Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi som virksomhed har styret igennem den svære periode. At vi fortsat vækster og formår at lande vores næstbedste indtjening nogensinde i et covid-19-præget regnskabsår, ser jeg som et bevis på, at vi er robuste og har en forretningsmodel, der virker, sagde Intego-direktør Jens Frost Mikkelsen da årsregnskabet blev præsenteret i december 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094