23948sdkhjf

Direktørskifte i funderingsspecialist – medejer takker af efter 21 år

Entreprenørvirksomheden Uretek får ny adm. direktør den 1. maj, hvor Lars Erik Nielsen tiltræder posten efter, direktør og medejer Kent Steffensen har valgt at opsige sin stilling. Det oplyser specialisten i fundering og stabilisering i en pressemeddelelse. 

Lars Erik Nielsen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har derudover en MBA i virksomhedsledelse. Han kommer fra en stilling som markedschef hos rådgivningsvirksomheden Ingeniør’ne og har tidligere været adm. direktør og partner hos Odense Bygningsservice, ligesom han har haft forskellige stillinger i Fyns Almennyttige Boligselskab, Hans Jørgensen & Søn samt MT Højgaard. 

Fakta: Uretek

Uretek er specialister i opgravningsfri stabiliserings- og funderingsløsninger med over 20 års erfaring i Danmark og på verdensplan mere end 30 års erfaring. Derudover har Uretek samarbejde med firmaer i mere end 70 lande.

På verdensplan har Uretek-netværket løst mere end 100.000 opgaver, fra små private projekter til store industrielle projekter.

Fakta: GrowTek

GrowTek er totalleverandør af grønne tage til store og små byggerier i Danmark og har bl.a. leveret grønne tage til bygninger som Bestseller Terminalen, Lego P-Huset og Fælledhusene i København.

– Lars Erik Nielsen har stor erfaring i at styre små og store projekter til succes, og i ham har vi fundet den direktør, som vi tror på, vil bringe Uretek og GrowTek de næste skridt frem på markedet, siger Lars Egsvang, bestyrelsesformand i Uretek Holding. 

– Vi har store ambitioner, og med Lars Erik Nielsen ved roret, forventer vi at skabe vækst og nye arbejdspladser allerede i 2021, tilføjer han. 

Ureteks grundlægger i Danmark og direktør for Uretek Holding, Ivan Steffensen, sender ligeledes en tak til sin søn og medejer Kent Steffensen, der trådte ind i virksomheden tilbage i januar 2000.

– Han har været den, der har skabt strukturen og en stor del af virksomhedens udvikling. Nu ser vi frem til samarbejdet med Lars Erik Nielsen, som bl.a. skal sikre realisering af udviklings- og omsætningsmålene for Uretek og for GrowTek, siger Ivan Steffensen.

Når Lars Erik Nielsen indtræder som direktør, bliver det med ansvaret for både Uretek og søstervirksomheden GrowTek, der er totalleverandør af grønne tage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094