23948sdkhjf

Katia K. Østergaard stopper som Horesta-direktør

Efter 11 år som administrerende direktør for brancheorganisationen Horesta har Katia K. Østergaard Neumann besluttet at stoppe med udgangen af april. Hun ønsker nu i en periode at  bruge mere tid med familien, oplyser Horesta i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været nogen let beslutning. Jeg forlader et absolut topjob i en fantastisk branche. Men nu har jeg brug for at hellige mig min familie i en periode. Jeg går med et smil på læben. Stolt af det danske hotel-, restaurant- og turisterhverv og stolt af de resultater, som mit team og jeg i Horesta har været med til at udrette for erhvervet de seneste 11 år – hvor ikke mindst de seneste 14 måneder har udfordret vores branche i ekstrem grad, siger Katia K. Østergaard.

Horest-formand Jens Zimmer Christensen lader i pressemeddelelsen forstå, at han er rigtig ked af Katia K. Østergaards beslutning.

- Katia er en stærk repræsentant for det danske turist- og oplevelseserhverv, og som sådan har hun vedholdende kæmpet branchens sag. Det har været en fornøjelse og styrke for vores organisation og medlemmer at arbejde sammen med Katia som vores administrerende direktør, siger han

Horesta går nu i gang med at finde en ny administrerende direktør. Fra 1. maj er juridisk direktør Pia Voss konstitueret i stillingen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078