23948sdkhjf

Kvartet overtager ingeniørkoncern

Fire kendte ansigter i Michael Due Holding har overtaget ejerskabet af rådgiverkoncernen, der blandt andet står bag Arne Elkjær A/S i Aarhus og Hamiconsult A/S i Herning. 

– Ejerskiftet er sket efter en periode, hvor vi i bestyrelse og ledelse har arbejdet hårdt på at skabe rammerne for at kunne fortsætte som selvstændig virksomhed, efter Michael Dues pludselige bortgang i efteråret 2019, fortæller bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen i en pressemeddelelse om ejerskiftet. 

Han er nu blevet medejer sammen med adm. direktør Kasper Fey-Hansen, økonomidirektør Kåre Rank Kristensen – og med afdødes hustru Trine Fabricius som passiv investor. 

Knyttes tættere sammen

De to rådgivende ingeniørfirmaer Arne Elkjær og Hamiconsult er rykket tættere sammen den seneste tid.

Kasper Fey-Hansen blev således adm. direktør i Hamiconsult i juni 2020. I forvejen havde han samme stilling i Arne Elkjær.

Dengang lød det, at partner og teknisk direktør Gerner Revall Klærke samt business controller Helene Eriksen fremover varetager den daglige ledelse i Hamiconsult, mens Kasper Fey-Hansen vil dele sine dage mellem de to virksomheder.

Kasper Fey-Hansen blev i november 2019 udnævnt som adm. direktør i Arne Elkjær. Han havde på det tidspunkt fungeret som konstitueret direktøren siden midten sidst i september måned, en opgave han fik i forbindelse med, at virksomhedens daværende ejer og direktør, Michael Due, mistede livet. 

Ønske om klarhed

Ejerskabnet betyder, at selskaberne videreføres som uafhængige, partnerdrevne rådgivningsfirmaer.

– Vi er kendt i markedet for at kunne løfte en bred palette af komplekse byggetekniske opgaver og for fagligt at ligge helt i front. Den position kan vi med det nye ejerskab bevare og udbygge, forklarer Kasper Fey-Hansen. 

Han uddyber, at der fra alle sider har været et stort ønske om, at der kom klarhed over fremtidsudsigterne. 

Derfor har ledelse og bestyrelse i samarbejde med medarbejderne udarbejdet en ny forretningsplan, der skal fungere som fundamentet for at sikre en lønsom, fremtidig udvikling som blandt andet Vækstfonden har bakket op om.

Fortsætter som selsstændige enheder 

Michael Due Holding beskæftiger i alt 65 medarbejdere. 

– De to ingeniørselskaber, Arne Elkjær og Hamiconsult, har samme ledelse, men arbejder selvstændigt i hele landet og med egne projekter inden for hver deres kompetenceområder.

– Det bliver der ikke ændret på, ligesom alle medarbejdere fortsætter uændret i det nye ejerskab, slår Jørgen Due Jensen fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095