23948sdkhjf

Missionen fuldført: Tau Steffensen forlader HP Elektronik-montage

Bestyrelsesformanden takker af.

I 2014 fik headhunteren og virksomhedsrådgiveren Tau Steffensen en mission med to mål sammen med posten som bestyrelsesformand i HP Elektronikmontage i Ballerup:

1. Gør virksomheden klar til salg

2. Find en køber, der vil overtage HP Elektronikmontage i 2020.

Sådan lød opgaven fra virksomhedens stiftere Hanne og Tommy Petersen.

Missionen lykkedes som bekendt, da Laila og Michael Ravn i december 2020 trådte frem som de nye indehavere af Ballerup-virksomheden.

Og nu har Tau Steffensen altså valgt at takke af og lade nye kræfter komme til.

- Jeg er en meget arbejdende bestyrelsesformand og involverer mig dybt i arbejdet. Sammenholdt med, at en anden virksomhed, hvor jeg også er bestyrelsesformand, er vokset markant og kræver mere fokus, så tænker jeg, at der efter otte år her, også trænger til at komme nye øjne og ny energi på den post, siger Tau Steffensen, der er tilfreds med at kunne aflevere en virksomhed, der har flyttet sig markant i løbet af perioden.

- Ja, det er jeg faktisk ret stolt af. Missionen lykkedes og HP Elektronikmontage fik nye ejere, mens Hanne og Tommy kunne trække sig tilbage som de ønskede, siger Tau Steffensen.

Hellere før end siden

Hos HP Elektronikmontage har indehaver Michael Ravn modtaget bestyrelsesformandens afskedsbegæring med lige dele vemod og forståelse.

- Jamen, det passer os da egentlig rigtig dårligt, for Tau er en god og meget dygtig bestyrelsesformand. Men vi har selvfølgelig også fuld respekt for hans valg, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Michael Ravn, der har arbejdet tæt sammen med Tau Steffensen siden 2015, hvor han blev hentet ind som daglig leder af HP Elektronikmontage.

Tau Steffensen arbejder til daglig som virksomhedsrådgiver og headhunter i det globale headhunter- og rådgivningsfirma AIMS International Denmark. For ham er timingen også væsentlig.

- Hellere lave skiftet nu i stedet for om et halvt år, hvor jeg har været med til at formulere en ny strategi for virksomheden. Det ville være forkert. Nej, få en ny bestyrelsesformand ind til at stå i spidsen for det og være ansvarlig for at få strategien implementeret, siger Tau Steffensen.

HP Elektronikmontage har sat gang i processen med at finde en ny bestyrelsesformand. Indtil videre er Peter Hansen fra Support IT konstitueret på posten.

- Vi er i gang med at afsøge markedet for egnede kandidater, der kan være med til at tegne fremtiden i samarbejde med ledelsen, siger Michael Ravn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078