23948sdkhjf

Rambøll-boss: Det kan gøre det stort set ligegyldigt at gå efter ordren

Rambøll har sagt nej til opgaver, fordi det tager alt, alt for lang tid for rådgivervirksomheden at får arbejdstilladelse til specialiseret arbejdskraft fra lande uden for EU's grænser, lande. Det fortæller adm. direktør i Rambøll Danmark, Ib Enevoldsen, til Børsen

Udmeldingen kommer i forbindelse med nye tal som viser, at sagsbehandlingstiden i første kvartal 2021 var 126 dage til beløbsordningen, som bruges til at hente eksperter til landet. Det står i skærende kontrakts til servicemålet på 30 dage hos Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), som står for sagerne. 

– Hvis behandlingstiden tager 126 dage, vil det stort set være ligegyldigt at gå efter ordren, siger Ib Enevoldsen, adm. direktør i Rambøll Danmark, til Børsen.

Rambøll Danmark har ansatte med 61 nationaliteter. 

Fra Siri lyder forklaringen på den forlængede sagsbehandlingstid, at det dels ikke var muligt at få optaget biometri i styrelsens borgercentre i en periode sidste år. Dels at skærpede sagsbehandlingen har ført til ophobning af sager og dermed medført længere sagsbehandlingstid.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078