23948sdkhjf

Tysk entreprenør etablerer sig i Danmark

Stigende efterspørgsel inden for havne- og maritime projekter i Skandinavien kombinereret med et indgående kendskab til det skandinaviske marked får nu den tyske entreprenørvirksomhed Depenbrock til at etablere datterselskab i Danmark.

Vi ønsker at satse mere på det skandinaviske marked. Derfor etablerer vi os nu i Danmark for at komme tættere på vores skandinaviske kunder og for bedre at kunne imødekomme deres behov, udtaler Erik Depenbrock, som får ansvaret for den danske afdeling sammen med Christoph Wellendorf og Kim Bringsjord, i pressemeddelelsen.  

Depenbrock Scandinavia, som selskabet hedder, får et tæt samarbejde med Depenbrock Ingenieurwasserbau i Hamburg, oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse torsdag.

Depenbrock har allerede en solid portefølje i Østersøområdet og Skandinavien og arbejder aktuelt med havnekonstruktioner og bygge- og anlægsprojekter on- & offshore i Polen, Litauen og Tyskland.

Danske ansættelser på opgavelisten 

Som adm. direktør for Depenbrock Scandinavia trækker Kim Bringsjord på et team af specialister, som leverer tekniske løsninger til havneoperatører, kommuner og statslige institutioner. 

Depenbrock-koncernen

Depenbrock-koncernens ydelser dækker alle områder inden for byggeri: Vejbyggeri, havnekonstruktioner, bygge- og anlægsprojekter on- & offshore, nøglefærdigt byggeri, renoveringer, offentlig-private partnerskaber, teknisk bygningsudstyr samt facility management.

Depenbrock beskæftiger mere end 1.300 medarbejdere i hovedkvarteret i Stemwede i Tyslkland og de øvrige 15 datterselskaber i Tyskland og Polen.

Porteføljen omfatter planlægning, projektudvikling og implementering af alle havnekonstruktionsprojekter. Til palletten af ydelser hører kajfaciliteter, havne, hydrauliske havnekonstruktioner såsom ramper såvel som sluser og stålbroer. 

Depenbrock Scandinavia trækker på vores udstyr, maskiner og højt specialiserede viden i koncernen i Tyskland, forklarer Erik Depenbrock.

Depenbrock Scandinavia får base i det midtjyske og forventer at skulle ansætte en række nye medarbejdere i 2021.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.097