23948sdkhjf

Gottlieb Paludan henter ny topchef hos C.F. Møller

Arkitekt Mette Lyng Hansen bliver ny adm. direktør hos Gottlieb Paludan Architects (GPA), oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse onsdag morgen. 

Mette Lyng Hansen er i dag leder af C.F. Møller Architects afdeling i København. Hun tiltræder hos GPA i juni måned i år, hvor nu overtager stillingen som adm. direktør fra Kristian Hagemann, der giver stafetten videre efter 18 år på posten.

Blå bog: Mette Lyng Hansen 

Mette Lyng Hansen er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1993 og har lang erfaring inden for arkitektbranchen, både i Danmark og internationalt.

Hun har bestridt forskellige ledelsesstillinger i branchen og har i 11 år har været del af C.F. Møller Architects, senest som direktør for tegnestuens afdeling i København og som medlem af direktionen.

Hun har blandt andet også været lokal projektleder for franske Atelier Jean Nouvel og hollandske OMA i forbindelse med projekteringen af DRs Koncertsal og BLOX.

– Gottlieb Paludan Architects repræsenterer enestående skandinavisk arkitektur, når den er bedst. Ansvarlig, funktionel, æstetisk, og funderet i ambitionen om at berige verden. Feltet er bæredygtig infrastruktur og tekniske anlæg. Det har hele verden brug for mere end nogensinde, lyder det fra den kommende topchef i pressemeddelesen.  

Ny ledelse i firmaet 

Ansættelsen er led i et ledelsesmæssigt generationsskifte, der skal fremtidssikre GPA og ruste arkitektvirksomheden til yderligere international vækst. 

Gottlieb Paludan Architects

Gottlieb Paludan Architects har kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Tegnestuen i København beskæftiger 95 medarbejdere, der arbejder med arkitektur, landskab og planlægning inden for kerneområderne mobilitet og transport, erhverv og administration samt energi og vand og industri.

Således vil Mette Lyng Hansen sammen med de nyligt udnævnte kreative direktører Tine Kjærulff Bay og Thomas Bonde-Hansen udgøre den nye direktion. 

Ledelsen vil desuden blive yderligere styrket med en ny tegnestuechef i den nærmeste fremtid. 

Opruster til international udvikling

Gottlieb Paludan Architects har siden 2020 arbejdet med en ny ledelsesstruktur, der skal fremtidssikre organisationen og understøtte virksomhedens voksende internationale ambitioner.

I de senere år har arkitektfirmaet sammen med AFRY-koncernen, som under navnet ÅF købte Gottlieb Paludan Architects i 2018, udviklet sig i en stadigt mere international retning og virksomheden løser i dag opgaver i både Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Holland, England og Kina, ligesom man i 2019 overtog den norske arkitektvirksomhed Tegn 3, nu Gottlieb Paludan Architects Norge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094