23948sdkhjf

Nyt samarbejde forener teknologier i kampen mod smittespredning

De to virksomheder EFSEN UV og UVD Robots offentliggør i dag et nyt samarbejde, der skal resultere i bredere viden og mere brug af UV-teknologi.

Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

- UVD Robotten er en oplagt løsning til mange af vores kunder, der bruger UV over længere tid dagligt – her kan UVD Robotten spare ressourcer og klare større områder i eksempelvis skoler, institutioner eller større kontormiljøer. At indgå samarbejde med en af Danmarks mest seriøse UV-teknologi spillere i Danmark giver god mening på mange fronter, siger Thomas Efsen, der er CEO hos EFSEN UV

Corona-pandemien har givet et globalt fokus på af forhindre smittespredning og dermed øget hygiejne. Både EFSEN UV og UVD Robots har mange års erfaringer med udvikling og implementering af UV-teknologi. Dette kunne blive starten på et helt nyt Technology hub i Danmark. lyder det fra parterne.

- Vi hos UVD Robots er glade for samarbejdet med EFSEN UV, og at vi kan drage fordel af deres engagement og mange års erfaring med UV teknologi. Dette strategiske partnerskab vil hjælpe til yderligere at ekspandere vores prisvindende UVD robot i Danmark og bidrage til den igangværende kamp mod blandt andet COVID-19, siger Per Juul Nielsen, CEO hos UVD Robots.

Hvor UVD Robots har fokuseret på selvkørende robotter til udlandet, har EFSEN UV primært udviklet innovative og stationære løsninger til det lokale marked. Som en del af samarbejdet vil EFSEN UV fremover forhandle UVD Robots til det danske marked udenfor sundhedssektoren.

Samarbejdet forventes endvidere at styrke den stemme UV teknologien har herhjemme i det politiske miljø, da begge virksomheder ser Danmark som et potentielt UV Technology hub, såfremt det regulerende og politiske miljø supporterer den teknologiske dagsorden, som UV vil få i samfundets mange anvendelser. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.438