23948sdkhjf

Norlys samler 700 medarbejdere på havnefronten

Norlys’ tre nordjyske lokationer i Brønderslev, Aalborg og Støvring samt det nystiftede Norlys Energy Trading samles i ét stort domicil ved Aalborg Havnefront. 

Det bliver dog først fra 2024 at de 700 medarbejdere samler sig i Aalborg. Domicilet skal lige bygges først. Det skal skabe rammen om de mange medarbejdere, samtidig med at der skabes et kraftcenter for grøn energi, skriver Norlys i en pressemeddelelse. 

- Med etableringen af vores nordjyske domicil understøtter vi ambitionen om ikke bare at bidrage til, men at være en del af den grønne omstilling. De nye rammer skaber betingelserne for, at vi kan idégenerere, udvikle og samarbejde os frem til stærke svar på de udfordringer, der ligger foran os. Det glæder mig utroligt meget, at vi på den måde kan cementere vores grønne mål og samtidig skabe virkelig gode rammer for vores kolleger, siger administrerende direktør Niels Duedahl. 

Godt samarbejde udbygges

At det netop er Aalborg, der skal huse Norlys’ nye domicil er ikke tilfældigt.

- Norlys har gennem mange år haft adresse i Aalborg og som metropol og universitetsby har Aalborg virkelig noget at byde på. Desuden har vi allerede et rigtig godt samarbejde og et stort interessefællesskab omkring det grønne fokus med Aalborg Kommune, siger Niels Duedahl.

Også borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup-Larsen er tilfreds med Norlys’ beslutning om at samle en del aktiviteter i Aalborg. 

- Jeg er stolt af, at Norlys har valgt Aalborg og Nordjylland som hjemsted for sit nye domicil. Det betyder meget for hele landsdelen, at vi har attraktive arbejdspladser, og i kraft af at vi er en uddannelsesby, kan vi garantere, at der er mange talenter at rekruttere. Vi er et stærkt match, som er med til at styrke vores samarbejde i Green Hub Denmark, hvor vi både øger jobvæksten og finder fremtidens grønne løsninger, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune.

Norlys vil fremover have hovedkontor i Silkeborg og lokation i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Sønderborg og København.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078