23948sdkhjf

GEV Wind Power fusionerer med dansk vingeekspert

Udbyder af reparationer og vedligehold af vindmøller GEV Wind Power (GEV) er fusioneret med danske Wind Power Lab (WPL), der er leverandør af teknologibaserede løsninger til vindmølleejere. 

GEV Wind Power leverer reparation og vedligeholdelse af vindmøllevinger til producenter og operatører af vindmølleparker i Storbritannien, Europa og USA. GEV har specialiseret sig i at levere teknikere til at reparere vindmøllevinger, reducere nedetid og maksimere produktionen.

WPL, der er etableret i Danmark, leverer teknologiske løsninger til ejere af vindmølleparker. WPLs tjenester kan blandt andet bruges til identifikation af vingeskader og datadrevne vingereparationsanbefalinger.

Sammen vil parterne kunne levere et omfattende udvalg af vingevedligeholdelsesydelser.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Fusionen vil skabe en af de eneste uafhængige tjenesteudbydere på markedet, der kan levere tjenester til hele vindmølleværdikæden.

- I løbet af de sidste par år har GEV etableret sig som en global markedsleder inden for reparation og vedligeholdelse af vindmøller. Vi er glade for at blive fusioneret med WPL, når vi går ind i vores næste vækstfase og vil kunne levere teknologibaserede løsninger, der hjælper vores kunder med at tage intelligente beslutninger og etablere langsigtede vedligeholdelsesstrategier for vindmøllevinger, siger David Fletcher, administrerende direktør for GEV.

Det eksisterende ledelsesteam, ledet af administrerende direktører David Fletcher hos GEV og Anders Røpke hos WPL, vil fortsat lede deres respektive virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094