23948sdkhjf

Scan Global sætter kløerne i spansk virksomhed

Den danske logistikkæmpe Scan Global Logistics har overtaget den spanske logistikvirksomhed Grupo Contenosa. Den familieejede spanske virksomhed har 43 år på bagen, og bliver indlemmet som del af Scan Global Logistics spanske afdeling med det formål at blive en markant spiller på det spanske speditionsmarked.

- Med dette opkøb får vi adgang til nye profitable niche-markeder og styrker vores tilstedeværelse i forhold til eksisterende SGL (Scan Global Logistics, red.) tilbud. Endnu vigtigere vil det tilføje ekstra menneskelig kapital til et kerne-SGL-land, siger Allan Meldgaard, CEO Scan Global, i en meddelelse.

Grupo Contenosa har base i en af Sydeuropas transporthubs Barcelona, og tilbyder luft- og søfragt, samt lager- og logistikløsninger.

For ejer og CEO i Grupo Contenosa Agustin Rubio er opkøbet en vej til yderligere vækst.

- At blive en del af SGL-familien giver os global dækning, forbedrer vores forhandlingskraft og giver os mulighed for at give mere værdi til vores kunder gennem adgangs til internationale logistikløsninger, siger han.

Scan Global Logistics har hovedkontor i København og har mere end 1850 medarbejdere på verdensplan. Sidst opgjorte årsregnskab fra 2019 viste en omsætning på mere end 4 mia. kr. og et resultat før skat på 46,3 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125