23948sdkhjf

Direktør er blevet medejer af Jysk Transportservice

Efter et år som direktør er Rene Falkenberg blevet medejer af den store grisetransportør.

 Rene Falkenberg er pr. 1. marts blevet medejer af vognmandsvirksomheden Jysk Transportservice. Han tiltrådte som direktør i virksomheden for halvandet år siden. En del af ansættelses-aftalen var, at han efter et år kunne købe en mindre post af selskabets aktier. Det har han nu gjort.

Ifølge Erhvervsstyrelens CVR-register drejer det sig om en portion på mellem 20 og 25 procent af aktierne i selskabet. Hermed bliver han medejer sammen med Ole Jensen, Betina Jørgensen, Henrik Nielsen og John Sørensen.

- De er alle sammen med fra den gang Jysk Transportservice blev stiftet gennem sammenlægningen af flere selvstændige vognmandsvirksomheder, fortæller Rene Falkenberg.

- Det er en meget fin konstellation, hvor vi sparer fint med hinanden. Og så har vi nogle virkelig loyale og engagerede medarbejdere, som ikke har ladet sig påvirke af de mange ændringer, vi har oplevet her i corona-tiden. Ændringerne har de taget i stiv arm. Det må man rose dem for.

- Vi har en rigtig god kerne af chauffører; men vi må også se i øjnene, at de bare bliver ældre og ældre. Når man kigger ind i fremtiden, kan man godt frygte, at gode chauffører er en uddøende race. Derfor må vi uddanne nogle selv, siger Rene Falkenberg og fortæller, at der lige nu er tre lærlinge i virksomheden.

- Det er bare bidende nødvendigt med lærlinge, siger han.

Millionoverskud

På trods af de mange udfordringer 2020 bød på, kom Jyske Transportservice pænt igennem med et overskud på 2,9 millioner kroner for regnskabsåret, der gik fra 1. oktober 2019 til 30. september 2020 – præcis den tid, hvor Rene selv har siddet i direktørstolen.

Virksomheden er også vokset i den periode. Dels overtog man 10 grisebiler og chauffører fra Lintrup Vognmandsforretning, dels har man selv indsat fire nye biler i drift.

I dag har Jysk Transportservice 35 grisebiler og syv biler, der kører sten, sand og grus.

- Det er en spændende vækstrejse, vi har gang i; men det er også med en vis ærefrygt, at jeg sidder her i direktørstolen. Jeg synes, at tingene falder lige så stille på plads. Man skal passe og pleje tingene hver dag og sørger for at trimme det hele tiden – og så har jeg nogle erfarne medejere, som jeg kan trække på, og nogle virkelig loyale og dygtige medarbejdere.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094