23948sdkhjf

Ambitiøs boligentreprenør i udvider ledelsen og ejerkredsen

Med en fordobling af omsætningen på fire år har en udvidelse af ledelsen i JCN Bolig ligget i kortene, ja faktisk har det været en del af virksomhedens strategiske plan. Nu indtræder tre kendte ansigter så i boligbyggerens aktionærkreds og ledelse med titler af egenproduktionschef, sektionschef og kalkulationschef, oplyser JCN Bolig i en pressemeddelelse tirsdag.

Udvidelsen af ledelsen skal være med til at styrke styringen, der af boligentreprenøren betegnes som lige så vigtig som og en forudsætning for vækst og bundlinjeresultater. 

– Det er naturligvis en stor ting med en så stor udvidelse af ledelsen, samtidig med at de indtræder som aktionærer. Ikke mindst derfor er det en meget stor glæde, at vi er lykkes i at rekruttere og udvikle alle tre fra egne rækker. Det sikrer vores DNA, og det øger muligheden for succes betragteligt, udtaler adm. direktør Flemming V. T. Rasmussen i pressemeddelelsen. 

– De har fået chancen i en ung alder, og de har grebet den. Ikke blot udvides ledelsen, men det er også fremtidens ledelse. Det bekræftes ligeledes i, at de medtages som aktionærer med det langsigtede fokus, tilføjer han.

De nye folk i JCN Boligs ledelse er Klaus Kallesøe, uddannet bygningskonstruktør, får ansvar for egenproduktion i form af tømrer og beton, Jeppe Jørgensen, der er uddannet bygningsingeniør, overtager ansvaret for kalkulation. Sidst men ikke mindst er der Torben Baden, uddannet bygningskonstruktør, der får ansvar for projekterne i Jylland.

Samlet bliver ledelsen nu udgjort af syv personer, der alle har deres individuelle ansvarsområder i den daglige drift. Flemming V.T. Rasmussen er hovedaktionær i JCN Bolig, hvor den resterende del af aktiekapitalen ejes af henholdsvis Flemming Nielsen (tidligere ejer), salgs- og udviklingsdirektør Lars Adamsen, teknisk direktør Benny Maagaard og nu også egenproduktionschef Klaus Kallesøe, kalkulationschef Jeppe Jørgensen og sektionschef Jylland Torben Baden. 

Vil op i branchens top-10

Entreprenørfirmaet skiftede i 2013 navn fra JCN til JCN Bolig og strategisk fokus fra at være en traditionel totalentreprenør til at blive en specialiseret totalentreprenør udelukkende med fokus på boligbyggeri business-to-business. Med skiftet fulgte også en strategisk plan for årene ud i fremtiden. Vækstmålene blev realiseret i 2020, hvor firmaet havde en omsætning på 540 mio. kr.

– Vi er nået dertil, som vi oprindeligt drømte om. Intet mindre, formulerede Flemming Rasmussen det i forbindelse med præsentationen af 2020-regnskabet. 

Her så en ny 2025 plan dagens lys: JCN Bolig skal skifte en plads i 20 målt på antal opførte kvadratmeter ud med en placering blandt de 10 største målt på omsætning på boligbyggeri i løbet af fem år. 

JCN Bolig beskæftiger i dag 135 medarbejdere. Heraf 70 håndværkere indenfor fagene tømrer og beton. De øvrige 65 ansatte er funktionærer, er primært beskæftiget med projektledelse.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078