23948sdkhjf

Teknidan opkøber konkursramte MS Svejseteknik

Den sønderjyske teknikleverandør Teknidan med hovedsæde i Aabenraa har købt den konkursramte MS Svejseteknik.

Teknidan afgav bud og indgik aftale om købet i går mandag, og allerede i dag tirsdag er der åbent for kunderne.

Teknidan overtager samtidig ni medarbejdere og vil drive virksomheden videre.

- Vi driver MS Svejseteknik videre, og vi har overtaget den sunde del af virksomheden, som fortsætter uændret under navnet MS Svejseteknik fra adressen i Fredericia, siger Allan Bengtsen, der er driftsdirektør i Teknidan.

Han forklarer, at MS Svejseteknik passer godt ind i strategien hos Teknidan, der i dag har afdelinger i både Aabenraa, Esbjerg og nu Fredericia.

- Vi har været interesseret i MS Svejseteknik i noget tid, og vi har før vist interesse for at købe virksomheden. Efter konkursen blev vi kontaktet af kurator, og så er det gået stærkt, siger Allan Bengtsen, der er imponeret over, hvordan personalet i MS Svejseteknik har håndteret den seneste tids uro i virksomheden.

Det er en uro, der er endt med konkurs og en rolle i den aktuelle sag om hvidvask.

- MS Svejseteknik har været i oprørt vande i noget tid, og det er værd at bemærke, at personalet i den periode har kæmpet for virksomheden. Det er vi meget imponerede over, siger Allan Bengtsen, der også er meget tilfreds med selve forløbet omkring købet og samspillet med kurator.

- Det har været et meget professionelt kørt, og vi har haft noget rigtig godt materiale at arbejde med. Derfor kunne vi give et godt bud, siger driftsdirektøren.

For Teknidan er strategien med opkøbet at styrke satsningen på svejsning. Strategien førte i maj 2020 også til Teknidans opkøb af agenturerne Megafil, Kobelco og Elga fra Weldex.

- Vi har 70.000 varenumre i forvejen, som MS Svejsetekniks kunder også får adgang til, og vi har allerede ekspederet de første kunder i Fredericia her til morgen, siger Allan Bengtsen.

Med opkøbet af MS Svejseteknik er Teknidan oppe på cirka 35 ansatte i alt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078