23948sdkhjf

Erfaren varehuschef får topstilling i Bilka

Det bliver den 39-årige Henrik Frost, der afløser Jacob Fejerskov på posten som salgs- og regionsdirektør i Bilka. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Henrik Frost har 22 års erfaring fra Salling Group og kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka Odense. Nu får han ansvaret for cirka 3.000 Bilka-medarbejdere.

- Fra tidligere kender jeg butiksdriften og hverdagen i varehusene, herunder det ledelsesmæssige, særdeles godt. De styrker tager jeg nu med ind i Head of Retail-jobbet, hvor jeg kommer endnu længere ind i maskinrummet, udtaler Henrik Frost i pressemeddelelsen.

Fanget af kulturen

Henrik Frost afløser Jacob Fejerskov, som for nyligt blev udnævnt til salgsdirektør i Føtex. Det skete, efter at den hidtidige salgsdirektør, Jan Larsen, var stoppet for at blive kædedirektør i Irma.

Henrik Frost begyndte i sin tid karrieren som elev i Bilka og avancerede til trainee, salgsleder, afdelingschef og driftschef. Siden har han været varehuschef i både Føtex Sønderborg, Bilka Sønderborg, Bilka Kolding og senest Bilka Odense.

- Jeg planlagde egentlig ikke at blive elev i sin tid, men blev fanget af kulturen i Bilka. Uden at lægge en karriereplan har jeg sagt ja i stedet for nej, når mulighederne har budt sig. Også selvom jeg ikke nødvendigvis har følt, at jeg er færdig i det enkelte job, siger Henrik Frost.

Bilka har 15 varehuse i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094