23948sdkhjf

Ny Frode Laursen-direktør: Vi har en stærk platform

- Det er lidt specielt at tage over efter en stærk ejerleder; men vi har forberedt os grundigt og har en stor gensidig respekt og tillid opbygget gennem mange års samarbejde i koncernen.

Sådan siger Thomas Corneliussen, som den 1. april overtager rollen som adm. direktør i Frode Laursen A/S efter Thorkild Andersen, som har ejet og ledet firmaet siden 1989.

Thomas Corneliussen er 55 år og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen sammen med Thorkild Andersen. Forud for dette var han direktør i Skanol A/S, et selskab som delvist også er ejet af Frode Laursen koncernen.

Thorkil Andersen blev medejer af Frode Laursen i 1988. Året efter blev han eneejer, og med ham bag rattet udviklede virksomheden sig i 1990’erne fra en lokal vognmandsforretning til en af de helt store transport- og logistikvirksomheder i Norden inden for dagligvaredistribution, lagerhoteller og internationale transporter.

I dag tilbyder virksomheden internationale 3PL-løsninger: fra fabrik over lager til butik.

- Vi har en ny, fremtidssikret struktur, og vi har styrket den øvrige ledelse. Vi har skabt en stærk platform for de kommende år, hvor kunderne vil komme endnu mere i fokus, siger den nye direktør, Thomas Corneliussen.

Thorkild Andersens nye rolle

Bestyrelsen i Frode Laursen A/S fortsætter som hidtil bortset fra, at Thorkil Andersen indtræder som formand i stedet for Kim Frimer, der fortsætter som bestyrelsesmedlem. Kim Frimer fortsætter som formand for bestyrelsen i moderselskabet TA Logistics A/S, hvor også Annie Thomsen sidder.

Thorkil Andersen vil fremover koncentrere sig om at udvikle og strategisk understøtte de aktiviteter, der hører under TA Logistics A/S:

  • Frode Laursen A/S
  • Skanol A/S
  • Agri-Norcold A/S
  • In-Store A/S
  • Udvikling af logistikejendomme til anvendelse uden for koncernen
  • Investering i transport- og logistikselskaber, samt beslægtede virksomheder

Ejerforholdene i samtlige koncernens selskaber forbliver uændrede, og aktiviteterne fortsætter således i familien og dermed på danske hænder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078