23948sdkhjf

Asfaltentreprenør  opretter og besætter direktørstilling for Danmark

Når juli bliver til august, tiltræder Kim Krøis en nyoprettet stilling som direktør for Pankas-koncernens danske aktiviteter. Det oplyser asfaltentreprenøren i en pressemeddelelse. 

– Pankas er vokset de senere år både i ind- og udland. En udvikling, som vi forventer fortsætter de kommende år med en målsætning om fortsat profitabel vækst og øget samarbejde på tværs af koncernen, udtaler adm. direktør i Pankas koncernen Poul Henning Jensen i pressemeddelelsen. 

– For at lykkes med dette er der behov for at øge vore ledelsesmæssige ressourcer. Vi er derfor glade for, at Kim Krøis har sagt ja til at tiltræde jobbet som direktør for vore danske aktiviteter med det overordnede ansvar for at fortsætte den positive udvikling, som Pankas Danmark har været igennem de senere år, uddyber han. 

Fra Bahrain til Danmark

Kim Krøis kommer til Pankas med dansk og international erfaring fra asfalt- og entreprenørbranchen. Han har været 19 år hos NCC Industry i stillinger som entrepriseleder, områdechef og adm. direktør. De seneste tre år har Kim Krøis været General Manager i Haji Hassan/Bahrain Asfalt, som er et af Bahrains største entreprenørfirmaer. Han er uddannet bygningsingeniør og har en HD i afsætningsøkonomi. 

Kim Krøis indtræder endvidere i bestyrelserne for Sjællands Emulsionsfabrik I/S og Dansk Overfladebelægning I/S og vil som direktør for Pankas Danmark referere til koncerndirektionen bestående af adm. direktør Poul Henning Jensen og økonomidirektør Gert Lund Storgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109